hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز سلام میخواستم جوملا 1.7 رو لوکال نصب کنم ولی این ارورا رو توی صفحه نشون میده: Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in F:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cache.php on line 394 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in F:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with that of JDate::calendar() in F:\xampp\htdocs\joomla\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 191 به نظرتون مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید این تاپیک رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-6008-post-33765.html اگه مشکلتون حل نشد توی همین تاپیک پیگیر باشید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 ممنون از راهنماییتون.ولی کارهایی که در این پست گفته شده بود رو کامل انجام دادم ، متاسفانه مشکل حل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز برای بررسی بهتر لطفا یه عکس از صفحه سایتتون قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 محیط مدیریت: محیط سایت: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 اگه شما display error رو غیرفعال کرده باشید ممکن نیست که این خطاها نشون داده باشه (یه بار دیگه فایل php.ini رو چک کنید) کش مرورگرتون رو پاک کنید! آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 3تا فایل php بداخل فولدر php بود که من تغییرات رو توی 3تاشون اعمال کردم ولی درست نشد؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر