armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 بچه ها آیا کامپوننتی سراغ دارید که پایین هر مطلبی یک چت باکس باز بشه که بینندگان بتونن در مورد همون مطلب با هم چت کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام همون کامپوننت نظرات یه همچین چیزیو میتونه فراهم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 عزیز جان می خوام چت کنند. آیا سراغ دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 یه چرخی میزنم راستی یه ماژول چت هست که میتونی اونو تنظیم کنی که تو هر صفحه ای که خواستی نمایش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 فدات ولی می خوام برای هر مطلب یک چت باکس جدا نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام خب چه امکاناتی می خوای که jcomments نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 عزیز جان تفاوت چت با کامنت گذاشتن در چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام من که همچشن کامپوننتی ندیدم. می توین اگه حرفه ای هستی از این چت روم ها که کنار وب می ذارند را با سختن یه موقعیت ماژول زیر پست ها فراخوانی کنی . البته وقت می بره و تخصصشم باید داشته باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام uddeIM فکر کنم به درد کارتون بخوره البته من تست نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام uddeIM فکر کنم به درد کارتون بخوره البته من تست نکردم. سلام و درود uddeIM یک کامپوننت بهمراه ماژولهای مخصوصش هست که این کامپوننت مخصوص پیام خصوصی در سایت هست و تا اونجایی که بنده اطلاع دارم کاری با چت نداره! بنده هم چنین چیزی که دوستمون می خواهند رو ندیدم مگر همونطور که A.Ghaderi عزیز فرمودند شما وارد باشید و خودتون این امکان چت رو همونطور که مد نظرتون هست فراهم کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر