امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان ممکنه لطفا این سایت را تست کنید ؟؟ و نتیجه را بگید http://topjoomla.ir/social ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام خیلی قشنگه فقط هنوز فایل زبانش کامل نیست (فایل رو بررسی کنید) مثلا من وقتی وارد می شم می نویسه" hi مصطفی افروزی" یه مشکل دیگه وقتی کاربر توی سایت لاگین هست و به صفحه اصلی یعنی http://topjoomla.ir/social میره باز هم همان صفحه عضویت نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 نه به صفحه اصلی نمیره شما دامنه را دوباره در مرورگر لود کرده اید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahabclick 1 ارسال شده در مهر 90 سلام خیلی خوبه من هم برای یک سایت یه جامعه مجازی می خواهم شما چی استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مهر 90 سلام و خسته نباشید خدمت آقای تهرانی... آقا واقعا عجب چیزی بالا آوردی ، شاه کاریه برای خودش ... دستت طلا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 خیلی زیباست تبریک میگم...قطع شد؟ ما تازه میخواستیم چایی دوم رو بخوریم... کامل بشه رایگان که نیستش حتما نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 مثلا من وقتی وارد می شم می نویسه" hi مصطفی افروزی" ممنون آقا مصطفی رفع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اقای تهرانی مثل اینکه باید بازم منتظر یه شاهکار دیگه از شما باشیم:thankyou: حالا این جامعه ساز رایگان یا تجاری باید تا منتظر داشتن یه همچین چیز فوق العاده ای باشیم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما تجاری است راستش به سفارش یک مشتری این را تهیه کردم منتها قبل از شروع کار با مشتریش شرط کردم که اگر خواستم این پکیج را بفروشم مشکلی نباشه و موافقت کردند برای همین من هم مبلغ پایین تری کار را براشون زدم که مالکیتش برای خودم باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 سلام کارتون مثل همیشه عالیه فقط یک پیشنهاد من خودم به شخصه دوست داشتم توی این جامعه های مجازی دنبال دوستانی باشم که هنر یا تخصص اونها مثل من باشه تا بتونم با اونها تبادل اطلاعات کنم، بنظرتون بهتر نیست یک گزینه دیگه در موقع ثبت نام اضافه بشه مثلاً تخصص شما یا ... (ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بدونم اون گزینه سبز رنگ: همین حالا عضو شوید رو چطوری ساختین خیلی دنبالشم و قبلاً تو این تاپیک هم مطرح کردم ولی جواب نگرفتم. اسم این گزینه ها چیه که بشه سرچ کرد؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما میشه عکس بزارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 آقای تهرانی در ایمیل ارسالی این سیستم در تایتل حساب، جزئیات حساب را به اسم کاربر می چسبونه که جالب نیست مثل این مینویسه : جزئیات حساب برایعلی در جامعه مجازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مهر 90 سلام بسیار عالیه ولی یه مشکل در بخش خصوصی سازی هست تو تصویر مشخص کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مهر 90 در بخش نظر سنجی که کاربر شرکت می کند ، بعد از اعلام نتیجه ، لینکی برای بازگشت ندارد. در بخش پیغام به کاربر دیگر اگر عنوان پیغام را ندهیم ، خطا می دهد ولی متن پیغام بصورت html نمایش داده می شود. موقعی که کاربر آنلاین است و لاگین کرده است اگر به آدرس http://topjoomla.ir/social/ برود، صفحه اول پروفایل نمایش داده شود ، الان صفحه اول لاگین و ثبت نام نمایش می دهد در حالی که اسم کاربر در بالا نمایش داده می شود. و... و ... و ... و ... این سایت هم تست شد استاد ، دیگه چی ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 niko عزیز تصحیح شد . ممنون از اطلاع رسانی شما علی پور عزیز هم ممنون میگما جامعه مجازی یه جورایی خیلی باحاله من زیاد اهلش نیستم اما از صبح خیلی خوشم اومده موافقین همین را برای خودمون استفاده کنیم یه جامعه مجازی هم داشته باشیم منتها اصلا زیاد جوملاییش نکنیم بیشتر برای تفریح باشه . حوصلمون سر رفت برم اونجا ؟؟ البته باید مدیریان بگن که اون ها هم موافقن یا نه من فقط نظر شخصیم را میگم و بین خودمون بمونه زیاد هم کاره ای نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در مهر 90 یه مورد که دیدم تو قسمت ویرایش پروفایل یکمی باید روی سی اس اس کار بشه کادر تکس باکس بایدسایزش اضافه بشه ترجمش هم کامل بشه در مورد راه اندازی جامعه هم موافقم به خصوص اینکه خودم یه گروه جوملا وارز راه میندازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر