Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 من تو لوکال طراحی کردم با افزونه ی نصبی فرستادم یه هاست ولی تو نصبش به مشکل خوردم کسی میتونه کمکم کنه Could not connect to database. Please check your connection parameters. مشخصات هاستم رو بفرستم ؟http://www.nasimejovein.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 فایل configuration.php رو چک کنید ببینید مشخصات دیتابیس درست هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 این ارور از چیه ؟ AJAX error: timeout(undefined) Raw Data:آین صفحه رو با چه اطلاعاتی پر کنم http://up2.iranblog.com/images/44drx5uu3r8najv68v.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام باید یه کاربر برای دیتابیس بسازید و مشخصاتش رو وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 من بعد از اینکه نصب کردم تموم شد این پیغامن رو میده Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 بروتو phpmyadmin ببین اصلا دیتابیس ساخته شده اگه بود یه کاربر براش بساز و مشخصات کاربر را تو فایل کانفیگ جوملا ویرایش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 اره ساخته شدهاگه بود یه کاربر براش بساز و مشخصات کاربر را تو فایل کانفیگ جوملا ویرایش کن چطوری ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خطایی که ذکر کردید مطمئنا از دیتابیس هست که دوستان راهنمایی کردند... (پست 2) شما هنگام ساخت دیتابیس کاربری هم براش ساختید یا خیر!؟ موقع ساخت دیتابیس شما یک دیتابیس می سازید و بعد یوزر اون دیتابیس و پسوردش رو... (همین کار رو کردید؟) اگر هم یوزر رو نساخته باشید که البته بعید می دونم! بسته به نوع پنل هاستتون ساخت دیتابیس و یوزر... کمی متفاوت هست که باید بدونم از چه پنلی استفاده می کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 لینوکس یک دیتا بیس ساختم بههمون نامی که تو لوکال بود تو لوکال n-j بود ولی تو هاست همونطور که م یدونید نام یوزر هاست هم اضافه میشه همینجا اشکاله ؟ شده atamal11_n-jیوزر هم ساختم تو مراحل نصب اگه مشکلی بود می گفت ولی اکیپا هیچ مشکلی نگرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 نام دیتابیس تو لوکال رو توجه نکنید. شما یک بسته نصبی با افزونه ساختید حالا: 1. در هاست این بسته رو با فرمت zip منتقل کنید به دایرکتوری مورد نظر در هاست 2. یک دیتابیس با هر نامی که دوست داشتید بسازید 3. موقع نصب این اطلاعات رو از قبیل نام و یوزر و پسورد دیتابیس رو بصورت کامل وارد کنید یعنی در هاست اگر پیشوندی بهش اضافه شده اونر و هم درج کنید و مراحل نصب رو طی کنید... هنگام نصب هم دسترسی پوشه های cache و tmp و logs و installation رو قابل ویرایش یعنی 777 کنید (اگر بعد از اعمال این دسترسی ها در ابتدا با مشکل نصب روبرو شدید کافیه دسترسی پوشه installation رو به حالت پیشفرض دربیارید و مراحل نصب رو طی کنید) اگر این مراحل رو درست انجام بدید مشکلی نخواهید داشت... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 غیر از این مرحله بغیه رو طی کردم و پیغام" با موفقیت نصب شد "رو دریافت کردم هنگام نصب هم دسترسی پوشه های cache و tmp و logs و installation رو قابل ویرایش یعنی 777 کنید (اگر بعد از اعمال این دسترسی ها در ابتدا با مشکل نصب روبرو شدید کافیه دسترسی پوشه installation رو به حالت پیشفرض دربیارید و مراحل نصب رو طی کنید) اگر این مراحل رو درست انجام بدید مشکلی نخواهید داشت... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 از اول با دقت بیشتری مراحل رو طی کنید اگر باز مشکل داشتید در صورت امکان اطلاعات کترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 اینم یه عکس از Mysql database http://up6.iranblog.com/images/gt4kykp7xas26prwchg.gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بررسی و مشکل مرتفع شد... کار خاصی انجام نشد با طی مراحلی که در پست های قبلیم عرض کردم بسته براحتی نصب شد... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 یعنی دیتا بیسی که ساخته بودم سالم بود پس اشکال از کجا بود با اینکه پیغام " نصب موفقیت امیز " نشون داده شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با توجه به پیام خطایی که ذکر کرده بودید اطلاعات دیتابیس درست وارد یا ست نشده بوده یا... به هر حال: کار خاصی انجام نشد با طی مراحلی که در پست های قبلیم عرض کردم بسته براحتی نصب شد... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر