armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 با سلام. دوستان من منوی فهرست اصلی رو در قالب شارنیوز در موقعیت ,menu فعال کردم اما نمی دونم چرا منو رو به صورتی که در لینکش گذاشتم نمایش میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز شما فهرست بالا رو در موقعیت menu فعال کردید نه فهرست اصلی رو! پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام در موقعیت menu درقالب اصلی این موقعیت دارای ماژول هست به این خاطر در این قالب منوی شما درست نشون داده نمیشه یه خواهش از آقای تهرانی قالبها که درای ماژول هستند در لینک دانلود قالب ، همراه با ماژولها مورد نیاز است آن قالب یا نام ماژولهای که باید درنصب قالب باشه اشاره کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام خوب من بسته را برای همین منتشر میکنم که شما ببینید در بسته چیکار کرده ام همون کار را بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر