parham shakib 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من میخوام کپی رایت Powered by jDownloads رو از برنامه jDownloads بردارم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام به پوشه قالبتون تویه جوملا برید و در متن فایل index.php قبل از تگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون بابت راهنمایی ولی منظورم کپی رایت مازول jDownloads بود نه قالب معرفی مازول ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام + خواهش می کنم + من فهمیدم منظور شما چی بود ، شما روشی که من گفتم رو امتحان کردید؟ با این روشی که من پیشنهاد دادم ، در قالبی که این کد قرار بگیره ، کپی رایت افزونه حذف میشه. حالا شما این کد رو امتحان بکنید ، اگه کار کرد ، میریم سراغ حذف کپی رایت از تویه افزونه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون مشکلم حل شد دوست عزیز :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام + خواهش می کنم + من فهمیدم منظور شما چی بود ، شما روشی که من گفتم رو امتحان کردید؟ با این روشی که من پیشنهاد دادم ، در قالبی که این کد قرار بگیره ، کپی رایت افزونه حذف میشه. حالا شما این کد رو امتحان بکنید ، اگه کار کرد ، میریم سراغ حذف کپی رایت از تویه افزونه... دوست عزیز بسیار ممنون هستم از این راهنمایی شما که بسیار ساده و کار آمد بود. چگونه میتوان کپی رایت های داخل پنل را تغییر یا حذف کرد ؟ -------------------------------------------------- در مورد آموزش میخواستم از شما خواهش کنم که اگر فایل آموزشی دارید در اختیار دوستان قرار دهید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام به پوشه قالبتون تویه جوملا برید و در متن فایل index.php قبل از تگ کد زیر رو اضافه کنید : امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید و سربلند یا علی ممنون عالی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mummified 2 ارسال شده در شهریور 91 این لینک رو برای اون دسته از عزیزانی میذارم که میخوان مشکل رو اساسی حل کنند: Remove Powered By text from JDownloads http://www.boolcast.com/joomla/miscaleneous/remove-powered-by-text-from-jdownloads نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 این لینک رو برای اون دسته از عزیزانی میذارم که میخوان مشکل رو اساسی حل کنند: Remove Powered By text from JDownloads http://www.boolcast.com/joomla/miscaleneous/remove-powered-by-text-from-jdownloads ممنون آموزش کاربردی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام جناب web developer : اگه هرکی بخاد از ایشون بابت آموزش تشکر کنه 2/3 تمام پست ها فقط تشکر میشه پس بیایید فرهنگ سازی کنیم و از گزینه و دکمه سپاس پایین هر پست سمت چپ استفاده کنیم در پناه ایزد 1 واکنش ها : mazandarany نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر