Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 من نسخه 1.6.2 جومینا رو نصب کردم وقتی می خوام قالب تابناک رو وارد کنم میگه فایل xml پیدا نشد؟ ایا با این نسخه مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 شما قبل از آپ لود این قالب رو اکسترکت کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز فكر كنم قالب تابناك براي ورژن 1.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 دارم روی لوکال تست می کنم ولی اره اکسترکت کردم الان 1.5 هم نصب کردم اونجا هم نشد از wampserver 2 استفاده می کنم به هر زوری بود تا اینجا پیش رفتم که خطای زیر رو میده JInstaller::install: فايل 'C:\wamp\www\New folder\tmp\install_4b89e50e847f2\sharnews_position.png' وجود ندارد محتویات پوشه tamplate زیپ نشده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز قبلا در مورد این مشکل بحث شده ازتون خواهش می کنم ابتدا جستجو کنید (جستجو پیشرفته) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر