danesh 0 ارسال شده در شهریور 90 به نام خدا سلام، استاد کامپونت هایی که شما فرمودید را دیدم ولی رایگان نبودند! [justify][align=justify][align=justify]با عرض پوزش می خواستم بگویم من قبلاً از fox contact استفاده کردم که تمام خواسته های من برای ایجاد یک فرم عضویت را برابرده می کند ولی ساختارش برای ثبت نام نیست.چگونه از این فرم ساز برای فرم عضویت استفاده کنم که به طور اتومات یک کاربر جدید به سیستم کاربران اضافه شود مانند فرم عضویت و این کاربر منتظر تأیید بماند؟[/align][/align][/justify][align=justify][align=justify]با عرض پوزش می خواستم بگویم من قبلاً از fox contact استفاده کردم که تمام خواسته های من برای ایجاد یک فرم عضویت را برابرده می کند ولی ساختارش برای ثبت نام نیست.چگونه از این فرم ساز برای فرم عضویت استفاده کنم که به طور اتومات یک کاربر جدید به سیستم کاربران اضافه شود مانند فرم عضویت و این کاربر منتظر تأیید بماند؟[/align] من از سایت شما بازدید کردم و بایستی بگویم که کمک به بیماران کشور یک ارزش بزرگ است. [justify]ما در شرکت مهندسی برق فراجهش صنعت سایت مرجعیت علمی دانشجویان ایران را داریم توسعه می دهیم که به عنایت پروردگار متعال در دوره های گذشته بازدید خوبی داشته است.[/justify] ما تخصصمان در زمینه مهندسی برق است و تمایل داریم به سؤالات شما دوستان عزیز در این زمینه پاسخ گوییم. با تقدیم احترامات شرکت مهندسی برق فراجهش صنعت شماره ثبت:37878 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danesh 0 ارسال شده در شهریور 90 به نام خدا باسلام خدمت دوستان،مشکل قبلی حل شد.می خواستم بدانم چطور می توان آرم خود را در بالای صفحه سایت ، در نزدیک آدرس دامین قرار داد؟ مانند مدیریت جوملا که در این محل آرم جوملا قرار دارد.آیا آرم را بایستی به فرمت خواستی درآورده و قرار داد؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 به نام خدا باسلام خدمت دوستان،مشکل قبلی حل شد.می خواستم بدانم چطور می توان آرم خود را در بالای صفحه سایت ، در نزدیک آدرس دامین قرار داد؟ مانند مدیریت جوملا که در این محل آرم جوملا قرار دارد.آیا آرم را بایستی به فرمت خواستی درآورده و قرار داد؟ باتشکر سلام سوال جدید در تاپیک جدید ___________________________ شما باید آیکن مورد نظرتون رو در پوشه قالبتون قرار بدین برای این مورد بارها در انجمن توضیح داده شده: سرچ کنید این واژه رو: favicon اینم لینک پست های انجمن: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=bada7662b7f7490ded7828b516a4b372&sortby=lastpost&order=desc پست های مربوط به favicon روبخون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر