morteza3245 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان من هر وقت میخوام با جوملا منو شاخه ای مرتب بسازم به مشکل میخورم، مثلا یک منو شاخه ای مثل p30download.com ، اگر باید این ویژگی رو باید به قالب اضافه کنم، نیاز به آموزش دارم، اگر هم الحاقی داره معرفی کنید لطفا ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 برای داشتن منوی درختی باید دنبال کامپوننت یا ماژول treemenu باشید از swmenu هم می تونید بهره ببرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من این راهنمایی رو جای دیگه کرده بودم گفتم شاید اینجا هم بدرد بخوره (یادم نمیاد طبق ترجمه کدام تیم بود ) با اجازه از اساتید شما اول میرین تو مدیریت >از اون بالا مدیریت منوها بعد یه منو میسازین .بعد بر روی آیتم های منو کلیک کنید .از اون بالا جدید رو انتخاب کنید از قسمت گوناگون فاصله انداز انتخاب میکنید .در قسمت فاصله انداز/نام: نام بخش مثلا سیستم عامل بنویسید و ذخیره کنید .و منو هاتون رو بسازید مثلا ویندوز لینوکس. به همین صورت تا انتها . موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر