navid 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان کامپوننتی برای کاریابی هست که کاریاب بتونه مشخصات خودشو بر اساس دسته بندی های ما وارد کنه و در اختیار کارفرما بده و همچنین کارفرما هم بتونه مشخصات شخص مورد نیاز را ارائه بده؟ دوستان اگر در این زمینه پیگیر کردن قبلا توضیحاتی بدن ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 بله هست من رایگانش را ندیدم اما نسخه تجاریش موجوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در مرداد 89 جناب تهرانی عزیز اگه براتون امکان داره می تونید چند تا ازبهتریناشو معرفی کنید ( فقط معرفی ) منم بعد از 9 روز غیبت دوباره اومدم خونمو جابجا کردم تا تلفن قبلی مو بگیرم طول کشید بازم در خدمت دوستان هستیم تمام وقت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 بفرمایید : http://extensions.joomla.org/search?q=job نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid 0 ارسال شده در مرداد 89 امیرخان جستجو را که خودمون هم می تونستیم بکنیم،خواستم اگر دوستان قبلن این کارو کردن نتایجشو در اختیارمون بزارن اما مثل اینکه خودم باید این کارو بکنم.:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xemahmood 0 ارسال شده در مرداد 89 تو سایت اصلی جوملا چند تا رو معرفی کرده تو قسمت توسعه دهنده ها اما نکته مهم این هست که هر کامپوننتی باید با توجه به فرهنگ هر کشوری بومی سازی و ویرایش بشه من یه کامپونتت خیلی جالب در زمینه کاریابی پیدا کردم و فارسی سازی هم کردم که هم واسه کارجو و هم واسه کارفرما پنل مدیریت جدا گانه داره و از طرف سازنده در دو نسخه تجاری و رایگان ارائه میشه تنها نکته ای که مشکل داره این هست که تاریخ کامپوننت میلادی هست و باید شمسی بشه که من نتونستم کسی رو هم تو هیچ فرومی پیدا نکردم که بتونه کمک مثبت بکنه اگر کسی از اینجا بتونه در این زمینه کمک کنه از طریق همین سایت این کامپوننت رو می شه عرضه کرد چندتا عکس از این کامپوننت می زارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام نسخه رایگان رو می تونی بزاری؟ یا حـــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xemahmood 0 ارسال شده در آبان 89 این کامپوننت کار یابی که مد نظرتون هست و به نظر خود من جزو بهترین کامپوننت های کاریابی هست تو سایت من فعاله البته نسخه تجاریش ولی نسخه غیر تجاریشم هست .کامپوننت خیلی عالی و تکمیلی هست و حتی اگه بخواین هزینه کنید هم ارزش داره البته وارزش هم وجود داره. من فارسیش کردم و دارم ازش تو سایت خودم استفاده می کنم هم پنل واسه کارفرما داره و هم پنل واسه کارجو یادم رفت اسم کامپوننت رو بگم js job تازه برنامه نویسشم احتمالا همسایه هست چون تو اطلاعات تماس سایت اصلی شماره تلفنهای پاکستان وجود داره www.joomsky.com من فقط نتونستم تاریخشو شمسی کنم و همینطور میلادی گذاشتم رو سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در آذر 89 سلام اگر همین فارسی شده خودتون یا فایل زبونی رو که ترجمه کردین، (اگر امکانش هست) اینجا بزارید خوب می شه! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 برای فارسی سازی نیاز هست پی اج پی دستکاری بشه من در سایت جوملا دات آی آر دیدم که مثلا کامپوننت آر اس فرم رو با تقویم فارسی میفروشن یعنی نتیجه اینکه اونا میتونن اینکار رو انجام بدن منتها چیزی ازشون درز نمیکنه. در سایت جومفا توضیحاتی راجع به نحوه استفاده از تقویم جلالی وجود داره و همچنین فایل کدهای پی اچ پی تقویم جلالی رو قرار دادند و من فکر میکنم منبع تمامی پی اچ پی کارای وطنی باشه اگر پی اچ پی بلد باشید میتونید این کار رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام من کامپوننت کاریابی جومینارا نصب کردم 1- این کامپوننت برای کارفرما پنل ثبت نداره که بتونه مثل کارجو نیازش را در سایت ثبت کنه البته js jobs را دوست عزیزمون آقای xemahmood معرفی کرده و گفته که فارسیش کرده اما لینکی قرار نداده اگر کسی این کامپوننت را داره یا کامپوننتی(البته فارسی) که هم برای کار جو و هم برای کارفرما پنل ثبت داشته باشه را داره لطف کنه اینجا قرار بده بسیار ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر