Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. فرض کنید که ما یک هیدر داریم که 4 تا موفقیت دارد.(البته قالب من بیشتر دارد.) قالب من اینجوری هست که مثلا اگر موقعیتی فعال نباشد ، موقعیت بعدی می تواند بیاید و جایش را پر کند. حالا اگه موقعیت 1 فعالش شود و 2 فعال غیر فعال شود و موقعیت 3 هم فعال باشد ، موقعیت 3 به جای اینکه در جای خودش نمایش داده شود در موقعیت 2 نمایش داده می شود. برای همه همین جور است.یک مثال دیگه. اگه 1 فعال باشه 2 و 3 هم غیر فعال باشند و موقعیت 4 فعال باشه ، به جای اینکه در جای خودش نمایش داده شود ، در موقعیت 2 نمایش داده می شود. البته در دمویی که سایت سازنده داده بود این طوری نیست. آدرس دمو: http://quick-m.woodoo-style.com/ چگونه این تابع را غیر فعال کنم؟(البته فقط در هیدر.) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای این کار باید از توابع شرطی استفاده کنید و یک راه حل دیگه هم داره که اگر کد نویسی بلد نیستید میتونید تقلب کنید مثلا در موقعیت 2 که میخواهید خالی باشه اما جاش را به کناریش نده یک ماژول html دستی خالی فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر