pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام خواستم بدونم واسه دانلود از کامپونت استفاده کنم بهتره یا اینکه همینجوری فایل رو آپلود کنم و لینکش رو بزارم واسه دانلود ؟ اگه الان بخوام یه نرم افزار واسه دانلود بزارم باید فایلش رو کجای هاستم آپلود کنم و لینکش رو چه جوری پیدا کنم؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای اینکه مدیریت بهتری رو فایل ها داشته باشی و بتونی اطلاعات دانلود مثلا تعداد دانلود یه فایل و ... رو داشته باشی به نظرم بهتره از افزونه استفاده کنی برای گذاشتن لینک دستی هم می تونی یه پوشه تو هاستت ایجاد کنی مثلا با نام dl بعد فایل هاتو توش بریزی بعد لینک مستقیم فایل هاتو بذاری تو سایتت تا کاربران دنلود کنن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز قبلا هم در این مورد بحث شده بود!! شما کمی جستجو کنید تا بحث مورد نظر رو پیدا کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر