pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام من میخوام تعدای از مطالب سایتم رو از یه بخش انتقال بدم به یک بخش جدید . و خواستم بدونم اگه این کار رو انجام بدم آدرس مطالب تغییر میکنه یا نه؟ چون اگه آدرس تغییر کنه صفحاتی که تو گوگل ایندکس شده رو میبره به خطای 404 ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 من زیاد بلد نیستم اما مطمئنن ادرس مطالبت تغییر خواهد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahrokhdesign 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام بله حتما آدرس هاتون تغییر پیدا میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 میسی آیا راهی داره که با اینکار آدرس ها تغییر نکنه ؟ یا اینکه باید واسه همیشه تو همون بخش بمونن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 اینو دیگه من نمیدونم از دوستان اگه کسی میدونه به دوست خوبمون کمک کنه ممنون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما وقتی مطالب رو به یه بخش دیگه ببری چون واسه اون بخش مقصد یه اسم منحصر به فرد وجود داره پس نمیشه لینکش یکی باشه هر بخش یه نام مخصوص به خودش رو داره که همون نام انگیلیسی هستش که شما برای بخش در نظر می گیرن یه قسمتش هم عددیه که خود جوملا به اون اختصاص میده فکر نمی کنم راهی وجود داشته باشه البته برای خطای 404 می تونی از افزونه های مربوطه استفاده کنی تا بازدیدکننده به صفحه اصلی سایتت هدایت بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام یادمه قبلا تو انجمن یه همچین بحثی شده بود و یکی از دوستان یه افزونه معرفی کرده بود که تو اینجور مواقع به جای صفحه 404 ،کاربر به آدرس جدید مطلب هدایت میشد میگردم اگه پیداش کردم همینجا میذارم شما هم بگردید:cool: :thankyou: پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 با استفاده از فايل اچ تي اكسز و افزونه نيز ميتوان اين كار را انجام داد كه افزونه ها هم معمولا از همين فايل براي اين منظور استفاده ميكنند ! اگر در انجمن جستجو كنيد آموزش استفاده از اين روش موجود است و همچنين از سايت زير هم ميتونيد براي توليد كدهاي اين فايل استفاده كنيد ! http://www.htaccesseditor.com/en.shtml در مورد انتقال مطالب هم فكر نميكنم مشكل خاصي پيش بياد چون مطالب خودشون جداگانه شناسه دارند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر