hamid1635 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام من هرچی گشتم که کجا این مشکل رو مطرح کنم از اینجا بهتر پیدا نکردم من یک مشکلی با قالب سایتم دارم چون هیچی از کد نویسی بلد نیستم از یکی از دوستان خواهش می کنم همین کد ها رو برام درست کنه فکر نکنم برای کسی که بلده بیشتر از 1 دقیقه طول بکشه می خوام تصویر بالای سایت رو عوض کنم به طوری که تمام کادر رو پر کنه الان عکس جدید رو جایگزین کردم اما عکس رو کوچیکش کرده و به سمت راست متمایله اگه درستش کنید ممنون میشم آدرس سایت: www.hamrahemontazer.gigpa.com اگر مدیر سایت صلاح ندیدند که این قالب و نام سایت اینجا قرار بگیره لطفا پست رو حذف کنندو پاسخ رو به صورت خصوصی ارسال کنند. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 این کد را در خط line 101 اصلاح کنید #pl_header { height: 135px; background-color: transparent; background-image: url("../images/pl_bg_header_logo.png"); background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-position:cente center; /* اینجا رامیگم که 360 تبدیل به center شده*/ } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 دوست عزیز hamid1635 قالب سایت اختصاصیه ؟ اگر نیست میتونی برام بفرستیش؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 دوست عزیز hamid1635 قالب سایت اختصاصیه ؟ اگر نیست میتونی برام بفرستیش؟ ممنون بله اختصاصیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر