rayannetco 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام قالب سایت من ja-rutile_www.JoomlArt.ir بود یهو بهم ریخت حالا هر قالبی نصب میکنم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید . www.rayannetco.com ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 ایتکه کار میکنه در ضمن لطفا زمانی که میخواهید سایتتون بررسی بشه از فشرده سازهای css استفاده نکنید که بشه کد ها را راحت دید نه اینکه حی بریم بگیردیم کد ها را پیدا کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rayannetco 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 ممنونم الان فشرده ساز رو من خاموش کردم در صورت امکان بررسی کنید .متشکرم ضمنا این قالب موجود از قبل نصب بوده و فقط همین کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 میشه دقیق بگید وقتی قالب نصب میکنید چه پیغامی میده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rayannetco 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 الان قالب مشکل دار روی صفحه خدمات سخت افزار ست شده در صورت امکان چک کنید . متشکرم http://www.rayannetco.com/services/hardware.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 خوب این الان css ها را نمیخونه . شما وقتی قالب جدبد میخوای نصب کنب چه پیغامی میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rayannetco 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 نصب قالب با موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 من به همچین جیزی برنخوردم تا حالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر