apple1234 0 ارسال شده در تیر 90 سلام چگونه میتوانم قالب سایتم را اینجوری کنم؟ عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز بهتر نبود ار عموان مناسبی استفاده میکردیدی ؟ این قالب باید اختصاصی براتون طراحی بشه ! اگه بخواین میتونم دقیاً همین رو براتون طراحی کنم./ و بهتر از اینو یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apple1234 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من یک قالب دارم میتونیدفارسی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این نوع بحث ها در پ.م خصوصی . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام apple جان این قالب خیلی سادست فقط کافیه عکسش ببری تو برنامه دریم ویوور و برای قسمت های مختلف عکس لینک تعریف کنی hotspot نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر