amira4 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان عزیز این آدرس سایت من است : کلیک کنید به نطر شما چرا اینطوری شده ؟! خواهشا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام آخرین کاری که کردید چی بوده ؟ پنل ادمین بالا میاد ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام آخرین کاری که کردید چی بوده ؟ پنل ادمین بالا میاد ؟ یا حق سلام !! ادمین باز میشه !!! آخرین کار این بود که چند تا افزونه نصب کردم و وقتی دیدم سایتم باز نمیشه پاکشون کردم !! باز هم سایتم باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام بررسی کنید که افزونه هایی که حذف کردید رو کامل حذف کرده باشید... ابتدا اگر پلاگینی هم داشتند اونها ور هم حذف کنید و همینطور در هاست بررسی کنید اگر پوشه یا فایلی ازشون باقی بود دستی حذف کنید و اگر جداولی هم ازشون در دیتابیس باقی مونده دستی حذف کنید... قبل از انجام هر کاری مخصوصا کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام بررسی کنید که افزونه هایی که حذف کردید رو کامل حذف کرده باشید... ابتدا اگر پلاگینی هم داشتند اونها ور هم حذف کنید و همینطور در هاست بررسی کنید اگر پوشه یا فایلی ازشون باقی بود دستی حذف کنید و اگر جداولی هم ازشون در دیتابیس باقی مونده دستی حذف کنید... قبل از انجام هر کاری مخصوصا کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه... موفق باشید با سلام ممنون بله !! حق با شماست !! از پلاگین هاست !! من همه ی پلاگین ها رو غیر فعال کردم و سایت باز شد حالا نمیدونم که کدوم پلاگین است !!! دارم یکی یکی همشون رو تست میکنم باتشکر !! به نظر شما راه ساده ای برای فهمیدن پلاگین مخرب است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با توجه به نام چند افزونه اخیر که باعث مشکل در سایت شد می تونید پلاگینشون رو پیدا کنید و ... اگر نام چند افزونه اخیرتون رو بفرمائید خدمتتون عرض میکنم دقیقا پلاگینشون کدام هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 با توجه به نام چند افزونه اخیر که باعث مشکل در سایت شد می تونید پلاگینشون رو پیدا کنید و ... اگر نام چند افزونه اخیرتون رو بفرمائید خدمتتون عرض میکنم دقیقا پلاگینشون کدام هست... موفق باشید بفرما !! این پلاگین بود !! وقتی فعالش میکنم سایتم باز نمیشه ولی وقتی غیر فعال میشه سایتم باز میشه !! به نظر شما حذفش کنم ؟ RDBS Comment Plugin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 این الحاق چنین مشکلی بوجود نمیاره مگر اینکه با یکی دیگه از افزونه هاتون تداخل داشته باشه! پیشنهاد می کنم از کامپوننت jcomments استفاده کنید که واقعا عالیه و آخرین نسخه هم اخیرا در جومینا منتشر شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 این الحاق چنین مشکلی بوجود نمیاره مگر اینکه با یکی دیگه از افزونه هاتون تداخل داشته باشه! پیشنهاد می کنم از کامپوننت jcomments استفاده کنید که واقعا عالیه و آخرین نسخه هم اخیرا در جومینا منتشر شده... موفق باشید ممنون که این افزونه رو به من معرفی کردید !! من قبلا نصبش کرده بودم ولی چون سایت جدیدم رو جایگزین سایت قبلیم کردم ، تمام ماژول ها و ... از بین رفت !! به خاطر همین هرجا سرچ کردم که نام اون کامپونت نظردهی رو پیدا کنم نتونستم !! خیلی ممنون که یادآوری کردید !! فقط یه مشکل کوچیک !! چرا تو سایت جومینا جستجو نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام هست ولی به سبک دیگه و بخش بندی شده. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 امکان جستجو در جومینا هست ! از این قسمت که تصویرش رو براتون گذاشتم براحتی و سریع می تونید در جومینا جستجو کنید و ... : موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در تیر 90 امکان جستجو در جومینا هست ! از این قسمت که تصویرش رو براتون گذاشتم براحتی و سریع می تونید در جومینا جستجو کنید و ... : موفق باشید ممنون !!! جومینا عالیه !!حرف نداره !!! تاحالا چنین وب سایت خوبی ندیدم !!! دست همه ی مدیران جومینا درد نکند که این همه زحمت میکشند !! مخصوصا جناب فرحزادیان و جناب شمسی !!! :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام شما خیلی لطف دارین ولی یه چیزی بگم ناراحت نمیشده ! لطفا به قوانین احترام بزارید و برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید درصورت تکرار مجبورم اخطار بدم ! موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر