sesharifian 0 ارسال شده در تیر 90 سلام. خسته نباشید. من قالب jarutile رو توی سایت www.armanclinic.com نصب کردم تصاویر یا مطالبی که از توی سایت قرار میدم و left یا right انتخاب می کنم در وسط قرار نمی گیره خارج از کادر میره. لطفا راهنمایی کنید.سلام. خسته نباشید. من قالب jarutile رو توی سایت http://www.armanclinic.com نصب کردم تصاویر یا مطالبی که از توی سایت قرار میدم و left یا right انتخاب می کنم در وسط قرار نمی گیره خارج از کادر میره. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز چون قالب شما از سمت راست یه کمی حاشیه داره شما همون عکسی که در بالا است نگاه کنید عکس با نوشته های پایین یعنی مجموع اعضا در وب سایت برابر است اگه شما بخواهید این حاشیه رو کم کنید منو ها هم تغییر مکنه و از زیبای سایت شما کاسته خواهید شد اگه بخواهید عکس به خوبی نشان داده شود باید اندازه عکس رو یه کمی کوچکتر یا در css یه کلاس منوی برای این کار ها تعریف کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sesharifian 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز چون قالب شما از سمت راست یه کمی حاشیه داره شما همون عکسی که در بالا است نگاه کنید عکس با نوشته های پایین یعنی مجموع اعضا در وب سایت برابر است اگه شما بخواهید این حاشیه رو کم کنید منو ها هم تغییر مکنه و از زیبای سایت شما کاسته خواهید شد اگه بخواهید عکس به خوبی نشان داده شود باید اندازه عکس رو یه کمی کوچکتر یا در css یه کلاس منوی برای این کار ها تعریف کنید :thankyou: سلام دوست عزیز. من تصویر کوچکتری هم استفاده کردم. اما بازم در وسط قرار نمیگیره از سمت چپ مثل نمونه که قبلا گذاشتم به کناره باکس میچسبه. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟ در ضمن گفتین در css یه کلاس منوی برای این کار ها تعریف کنید. میتونید راهنماییم کنید چطوری این کارو انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز من ساتتون رو دیدم مثل اینکه برشداشتید / فعالش کنید و خبر بدین تا برسی کنم/ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sesharifian 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز من ساتتون رو دیدم مثل اینکه برشداشتید / فعالش کنید و خبر بدین تا برسی کنم/ یا حق سلام. خسته نباشید دوست عزیز. سایت فعاله و هیچ تغییری نداشته. لطفا بررسی کنید و کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز عرض تصویر شما زیاد هست و نباید بیشتر از 180 پیکسل باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر