amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من جوملا 1.5.23 را بر روی لوکال نصب کردم و بعد از نصب تعدادی افزونه که آخریش گالری تصاویر فوکا بود سایت من به این شکل در اومد یعنی دیگه باز نمیشه در ضمن بعد از نصب تعدادی افزونه بعضی از تیبل های دیتابیس از یونیکد utf8 بر روی گزینه دیگری تغییر یافته بودند که با تغییر مجدد آنها به utf8 باز هم مشکل بر طرف نشده ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام تست کنید ببینید سور های آپاچی و مای اسکیو ال فعال هستند / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون شمسی جان لطفا کمی بیشتر توضیح بدید برای تست این کار باید کجا برم ممنون میشم یک عکس بزارید در پناه حق :heart:ببخشید اینو یادم رفت بگم سایر جوملا هایی که در لوکال نصب کردم باز میشن و فقط یکی باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اوکی / پس مشکل از اونها نیست ! میتونید واارد مدیریت بشید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 بله شمسی جان می تونم وارد مدیریت بشم مشکل از چیه ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام قالبتون رو روی قالب پیشفرض جوملا قرار دهید . نتیجه رو خبر بدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام با تغییر قالب هب قالب پیش فرض جوملا باز هم مشکل حل نشد در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این به خودی خود اینجوری شده ؟ آخرین کاری که قبل این حال انجام دادید چی بود ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام تست کنید ببینید که با کدوم افزونه به مشکل برخوردید یکی یکی افزونه های نصبی رو غیرفعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام مممنون دوستان مشکل حل شد خوشبختانه قبلا هم از فایل ها و هم از دیتابیس کپی داشتم (پشتیبان) و جایگزین کردم مشکلم حل شد در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر