asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 دوستان بنده یه قالب دارم فارسی می کنم بیشتر کاراش تموم شده ولی منو های اصلی رو که می خوام بیارم سمت راست کلش بهم می ریزه اینم کدشه .s-c-s .colmid {float:left;position:relative;left:200px;;width:200%;} .s-c-s .colright {float:left;left:50%;margin-left:-400px;position:relative;width:100%;background-position: 0 0;background-repeat: repeat-y;} .s-c-s .col1wrap {float:right;position:relative;right:100%;width:50%;padding-bottom:1em;} من فایل template را هم ضمیمه می کنم کسی یه کمکی کنه ممنون میشم فایل ضمیمه اگه یه راهنمایی یا آموزش مختصری هم بدین در این موارد چی کار باید کنیم ممنون می شم. مرسی سعید جان قالب تجاری بود پیام خصوصی دادم اون کار خوش بینانه رو کردم به هم می ریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام :exclamation: لطفا اسم تایپیک رو به یک اسم مناسب تغییر بدین لطفا اسم قالبتون رو بگید تا روش کار رو براتون روش کار رو بهتون بگشیم . ایتطوری نمیشه گفت باید تست بشه . و در صورت تجاری نبودن لینک قالب رو در اینجا قرار بدین . در خوشبینانه ترین حالت float: left ها رو به float: right تغییر میدین . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر