joomla66 0 ارسال شده در خرداد 90 عرض سلام خدمت دوستان کسی از دوستان می تونه برام موقعیت های top1 تا top4 رو حذف کنه؟ خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 در یک قالب ممکنه موقیت های زیادی باشه و تا وقتی که اون موقیت رو فرا نخونین یا ازش استفاده نکنین، ظاهر نمیشه! نیازی به حذف یا ویرایش قالبتون نیست، ببینین کجا ازشون استفاده کردین. برای تاپیک های دیگری که ایجاد کردین، روی این گزینه در اون تاپیک کلیک کنید و یک توضیح هم بدین و گزارش کنین تا مدیران محترم پاک کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در خرداد 90 مجددا از همه دوستان عذرخواهی میکنم اکه میشه top1 تا top4رو برام حذف کنید خودم خواستم اینکارو بکنم ولی فضای خالیش باقیموند اگه میشه کمکم کنید در این قالب اگر از موقعیت های ذکر شده هم استفاده نکنی جای خالیش باقی میمونهاینم عکس قالب url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13086616981.png][/url نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 سلام اگه css بلدید به فایل css قالب برید و کلاس یا آی دی دایوی که این چهار موقعیت داخلش قرار داره رو پیدا کنید و مقدار طولش (height) رو auto کنید. اگه مشکلی بود فایل قالب یا لااقل فایل css اون رو بذارید تا بهتر بشه کمک کرد (البته در صورتی که قالب تجاری نباشه) :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز کافیه این کدها رو تو فایل index.php قالب جستجو و حذف کنی [align=LEFT] [align=RIGHT]البته من قالب رو ندارم نمی تونم ببینم درست شده یا نه ببین اگه درست نشده دوباره خبرمون کن موفق باشی[/align][/align]البته می تونی تو css های قالب هم id های زیر رو پیدا کنی بعد hidden شون کنی [align=LEFT] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام و خسته نباشی با حذف اون کدها فقط موقعیت ماژول ها حذف میشه و شکل کلی قالب تغییر نمیکنه و قالب دقیقا شبیه قبله(عکس قبل) من اومدم موقعیت عکسها و کدهای تشکیل دهنده قالب رو هم حذف کردم ولی فقط فضای خالی درست شد شبیه عکس زیر لطفا راهنماییم کنید یا اگه وقتشو دارید این کارو برام انجام دهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 لینک اصلاحی قالب هاستینگ http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13088562681.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما اگه دموی آنلاین قرار بدید راحتر میشه مشکل رو بررسی کرد و حل کرد در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 لینک اصلاحی قالب هاستینگ بدون پسورد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13088578281.zipروی سایت لود کردم میتونید دموی قالب رو ببینید www.siujan.com لینک اصلاحی قالب هاستینگ بدون پسورد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13088578281.zipدمو رو دیدیدلطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این دمویی که قرار دادید شبیه عکس نیست اصلا کامل نیست-یعنی هیچی توش نیست!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 صفحه ورود قالب و حذف کردم مجددا دمو را مشاهده کنید www.siujan.com ] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 سلام در template.css قسمت #topbox { height: 405px; margin: 0 auto; position: relative; width: 985px; } را اصلاح کنید و در index.php قسمتهای topbox-joomina23 تا topbox-joomina40 را حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 قاب دور موقعیت هابرام مهمه که حذف یشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 اگر می خواهید 4 موقعیت top حذف شود کارهای بالا را بکنید کافی است و اگر منظورتان چیز دیگری است کاملتر توضیح بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 فکر میکنم باید شرطی رو برا قاب دور موقعیت بنویسیم که به موقیت وابسته باشه یعنی وقتی در موقعیت ماژولی قرار نگیره قاب رو هم نشون نده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 ساختار قالب شما به گونه ای است که با دستور شرطی تنها مشکل حل نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 اگه زحمتی نیست خودتون زحمت ویرایششو بکشید من هر کاری میکنم نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 لینک دانلود قالبتان را بگذارید یا پ خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این قالبی که قرار دادید به دلیل ساختار طراحی نمیشه اون رو به همین راحتی درست کرد و کلا باید قسمت یوزر اون ویرایش بشه و این کار میبره در مورد شرطی بودن یه توضیح میدن اگه خودتون آشنا باشید میتونید استفاده کنید شما برای اینکه یک تگ رو مثلا : در قالب جوملا شرطی کنید به این صورت که در صورت وجود نداشتن ماژولی در اون موقعیت قالب شما اون موقعیت رو نشون نده باید این کد رو به جای کد قبلی وارد کنید: <?php if($this->countModules('user1')) : ?> <?php endif; ?> در این صورت اگه ماژولی در این تگ موجود نباشه دیگه تگ نشون داده نمیشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 منظورم حذف قالب موقعیته درسته باهمون دستوری که گفتید فقط موقعیت حذف میشه اگه وقت ش میشه این کارو برام انجام بدید؟منظورم حذف قاب موقعیته درسته باهمون دستوری که گفتید فقط موقعیت حذف میشه اگه وقت ش میشه این کارو برام انجام بدید؟ اگه موقعیت حذف بشه ولی قاب دورش باقی بمونه که فاییده ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 برادر من بالا گفتم چه کار کنی، انجام دادی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در تیر 90 در index.php قسمتهای تاtopbox-joomina23topbox-joomina40را حذف کردم ولی در template.css گفتیدtopرو اصلاح کنید یعنی چکارکنم؟ خیلی ممنون از راهنمایی تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در تیر 90 سلام در template.css قسمت #topbox { height: 405px; margin: 0 auto; position: relative; width: 985px; } را اصلاح کنید و در index.php قسمتهای topbox-joomina23 تا topbox-joomina40 را حذف کنید با سلام و ضمن تشكر از شما با اعمال تغييراتي كه شما فرموديد شكل قالب به اين صورت شد (از موقعيت سرچ تا قسمتي از موقعيت سمت راست هم حذف شد) قبل از تغيير شكل قالب به اين صورت بود: با احترام و سپاس از راهنمايي شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستی که این مشکل را مطرح کرد مشکلش حل شد . شما 100٪ اشتباهی چیز دیگه ای را هم حذف کردید من احتمال می دهم مشکل شما از حذف یکی از ها باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر