modir5000 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان سلام برای من یه مشکل غیر منتظرانه ای پیش اومده من از جولا 1.5.21 استفاده میکنم تا حالا خوب کار میکرد – ولی در بعضی مواقع خطایی را نشان میدهد و سایتم بالا نمیاد ولی بعضا درست میشه لطفا کمک کنید که چی کار بکنم ؟ [align=LEFT]Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in D:\inetpub\vhosts\shahrimiz.com\httpdocs\Index.php on line 89 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in D:\inetpub\vhosts\shahrimiz.com\httpdocs\libraries\joomla\session\session.php on line 135[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما پک کامل جوملا رو دانلود کنید و روی هاست اکسترکت کنید و پوشه installation رو حذف کنید. و دوباره سایت رو تست کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در خرداد 90 اقا امیر خسته نباشین 1- اون وقت اطالاعتم چی میشه - از بین که نمیره؟ 2- حالا ورژن من 1.5.21 هست اگر پک 1.5.23 رو بریزم چی میشه ؟ اشکال که ایجاد نمیشه؟ با تشکر -رضا از سرعین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز شما بعد از ورود به کنترل پنل جوملاتون باید وارد منوی وب سایت و قسمت اطلاعات سیستم بشید و بعد به سربرگ اطلاعات php بروید البته این مسیر در جوملا 1.6 است ولی شبیه همین مسیر در 1.5 هم هستش . در جدول اطلاعات php به دنبال عبارت max_execution_time بگردید و مقدار آن را در ستونهای local value و master value ببینید چقدر است ؟ بطور پیش فرض باید روی 30 باشند . اگر از این مقدار کمتر باشه باید به مسئول سرورت بگی تا برات اصلاح کنه چون این تنظیم در فایل php.ini قرار داره که معمولا فقط ادمین سرور به این فایل دسترسی داره . امیدوارم مشکلت حل شه. :thankyou: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز شما اول بک آپ بگیرید برای هر کاری که میخوایید انجام بدید بعد در مورد سوالتون : نه هیچ اتفاقی نمیفته فقط سیستم شما آپدت میشه، همین! در مورد راه کار دوستمون هم انجام بدید ببینید حل میشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با ادمین سرورتون تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان عزیز نامریی ! با سلام 1- 1 در قسمت اطلاعات سیستم max_execution_time را برسی کردم –عدد در هر دو مورد 30 بود – 2- 2 با ادمین سرورم تماس گرفتم گفتند مشکل مربوط به جوملاست و جواب قانع کننده نداد - 3-3 در مورد پیشنهاد دوستم هنوز عمل نکردم یعنی جوملای جدید اکسترکت نکردم 4- 4 اگه باز هم راه حل بلدید بفرمایید که 10 روزه اذیتم میکنه این مشکل 5- به نظرتون میشه یه جوملای 1.6 نصب کنم و تمام فایلها و قالبها و دیتا بیس رو بریزم توش یا کار نمیکنه با 1.5.21 ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 شما ابتدا تمام راه كارهاي گفته شده را انجام دهيد و سپس نتيجه را علام كنيد! با اكستركت كردن اخرين نسخه جوملا سايت شما هم بروز رساني ميشود ضمن اينكه خطر سايت شما را تهديد ميكند و بايد سريعا جوملاي خود را به 1.5.23 ارتقاء دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و احترام به همه دوستان دستتون درد نکنه عزیزان مشکل من فعلا حل شده است- عدد مربوط به max_execution_time php من هنوز 30 هست - ولی یکی از همکاران این عدد را به 60 تغییر داده بود و مشکلش حل شد ولی من جوملا را از 1.5.21 به 1.5.23 ارتقا دادم و شاید همون باعث شده error fatal من درست بشه در هر حال ممنونم و بسایر متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر