picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 با سلام بنده در مدیریت ماژول ها هر ماژولی رو فعال می کنم در سایت نمایش نمیدهد. متشگر از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در خرداد 90 موقعیت قرارگیری را تست کنید البته به نظر آدرس را بگذارید تا بیشتر راهنمایی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 مشکل حل شد.یکی از ماژول هایی که آخرین بار نصب کرده بودم را حذف کردم و مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 شما جلوی آدرس ساییتون این دستور رو بنویسید تا موقعیتهای قالبتون رو ببینین ?tp=1 یعنی آدرس سایتتون رو بنویسید و بعد از علامت / این کد رو بنویسید که میشه www.xxxxxxx.com/?tp=1 حالا میدونید چه ماژولی رو کجا میتونید منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 مرسی.بسیار کمکم کردید. من یک ماژول می خواستم که بتونم آمار سایت(کد HTML وبگذر) رو در قسمت راست سایت نشون بدم.الان آمار سایت در انتهای سایت وجود داره. [align=CENTER] متشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید سوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید!! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر