مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان اگه کسی افزونه ای شبیه به این افزونه داره http://emi.marsteam.net/demo/emi-frontnews.html لطفا معرفی کنه اگر هم کسی اینو داشت برام پیام خصوصی کنه ممنون از لطف دوستان:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام ماژول قشنگيه. ولي اگه فقط اون حالت نمايش تصاويرش (كه بصورت پاپ آپ هست) مدنظرتونه، اين امكان رو گالري فوكا داره (حالت هاي خيلي زياد ديگه اي هم داره). براي تصاوير هم ميشه توضيحات نوشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام ممنون بابت پاسختون ولی من بیشتر این ردیف شدن تصاویر مطالب رو میخوام اگه دقت کنید اون مطالب سایت رو به صورت تصویر میچینه که من نیاز به اون دارم برای معرفی چیزایی که تو سایت میخوام قرار بدم زیادم نیازی به اون پاپ آپ ندارم چون سنگین میکنه لود سایت رو در ضمن این کامپوننت خصوصیت لود آژکس هم داره که خیلی خوبه و سرعت لود رو بالا میبره کامپوننت خیلی به درد بخوری هست ولی حیف که تجاری هست!:s و من هم پیداش نکردم برای دانلود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام یک نگاه به جومینا آیکن بندازید . یه چیزی تو این مایه ها میخواهید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 آره تو اون سبک میخوام ولی نمیخوام براش از کامپوننت های تغییر ساختار مثل k2 یا sobi استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام تو جومینا آیکن از ماژول aidanews استفاده شده که میتونید از این جا دانلود کنید × اونی که در جومینا آیکن به کار گرفته شده شخصی سازی شده. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام ممنون این افزونه رو دیدم ولی اینی که معرفی کردم خیلی قشنگ تره افزونه aidanews2 افزونه خوبی هست ولی نیاز به شخصی سازی داره که اونم کار میبره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر