canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 دوستان هر کاری که میکنم ایمیل داخل article از حالت hyper link خارج نمیشه! چی کار میتونم بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 دوستان هر کاری که میکنم ایمیل داخل article از حالت hyper link خارج نمیشه! چی کار میتونم بکنم؟ در html لينك ها بين دو تگ و قراردارند پس شما براي برداشتن لينك ايميل بايد اين دو تگ را حذف كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 يك افزونه براي اينكار وجود است ولي چون اسمش يادم رفته هرچي گشتم پيدا نكردم و شايد با پلاگين هاي ماي بي بي اشتباه گرفتم! ساختار جوملا اينگونه است كه لينك ها و ايميل ها را به صورت لينك نمايش ميدهد ولي گزينه بدي كه وجود دارد اين است كه اسپمرها ايميل هاي موجود را ذخيره ميكنند و براي ارسال اسپم استفاده ميكنند! يك راهكار قرار دادن آدرس هاي ايميل در تگ كد است كه پلاگين ان فكر ميكنم در جومينا موجود است مانند انجمن البته دوستان راهكار مناسبي را ارائه خواهند داد ولي يك افزونه مفيد براي جلوگيري از جمع آوري ايميل ها توسط اسپمرها و از طريق موتور جستجو معرفي ميكنم! http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/email-protection/12151 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 راستش مشکل من این است که لینکها به رنگ قرمز نمایش داده میشن، ولی من نمیخوام که لینک به رنگ قرمز باشه. چطور میتونم لینک ایمیل را از رنگ قرمز خارج کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 شما بايد css قالب رو ويرايش كنيد.,وبراي تعويض رنك لينك بايد اين قسمت برويد و رنگ دلخواه را جايگزين كنيد: a:link كه البته با اين كار رنگ تمامي لينك ها تغيير ميكند كه براي اينكه رنگ يك لينكه مخصوص را عوض كنيد بايد يك مشخصه تعريف كنيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 میشه خواهش کنم که بیشتر توضیح بفرمائید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 نگاه کنید هر قالبی برای رنگ لینک های خودش نسبت به طراحی که می کند رنگی تعیین میکنه شما باید برید در فایل css قالب خودتون و دونبال رنگ لینکاتون بگردید و اونجا کد رنگتون رو عوض کنید به همین راحتی و برای اینکلر که کد این لینک شما چی هست می توانید از افزونه پیش نصب شده مرور گر اپرا (عشق ما هست اپرا)و یا می تونید از افزونه فایر باگ فایرفاکس استفاده کنید موفق باشید:thankyou: شهریار ج:heart:و:heart:ن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 راستش من متوجه کار شما نمیشوم. میشه لطفا بفرمائید که چطور میتونم ایمیل را از حالت لینک خارج کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 بهترین کار این باشد فاصله ایجاد کنید یا .... یکی در پست گفت چجوری می تونم رنگ لینک عوض کنم منم توضیح دادم برای اینکه جوملا شما رو لینکی نکنه ایمیل exm: info[@] softarchive1.ir می تونید استفاده کنید یا روی اون فکر کنم بعد از دادن مطالب روش غیر لینک رو بزنید کار کنه منظرو جایی که قرار می دید هایپرلینک رو بقلش کنسل می کنه این رو بزنید مشکلی نیست وگر نه شما باید جایی برای کد ها درست می کنند در سایت خودتون درس کنید مثل warez@softarchive1.ir یا بعد از دادن مطالب اون رو به ویرایشگر اچتی ام ال ببرید و اون رو غیر لینک کنید در پست بالا نیز گفته با کمی دانش کوتاه و ساده html می تونید این کارو بکنید از این سایده تر دیگه به نظرم نمی یاد موفق باشید پیروز شهریار جون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما با اضافه کردن این کد در سایتتون : a { color: #00FF00!important; } لینک هاتون رو میتونید رنگش رو عوض کنید فقظ اینو بدونید که به جای کد رنگ باید کد رنگ مورد نظرتون رو قرار بدید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در خرداد 90 آیا امکان داره که رنگ لینک به خصوصی را بشه عوض کرد؟ چگونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 شما برای انجام اینکار باید کدنویسی css,html بلد باشید تا در موقعی که دارید مطلب رو مینویسید از طریق ادیتور خود جوملا کداش رو ویرایش کنید و رنگ اون لینک بخصوص رو تغییر بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر