مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به دوستان کسایی که تو کار طراحی وب و برنامه نویسی وب کار میکنن حتما با ساختار زبان های تحت وب آشنا هستن سایتها معمولا با php و asp برنامه نویسی میشن.خود همین جوملا هم با php نوشته شده حالا شما شاید بخوایید بازدید کننده ای که وارد سایت شما میشه فکر کنه که سایت شما به جای php با asp نوشته شده(یعنی شما زحمتش رو کشیدید!) کافیه پسوند صفحات سایت رو از php به aspx تغییر بدید، در ضمن اینم یادآور بشم که کسی که php کاره و با جوملا کار کرده میتونه بفهمه که سایت شما با چی کار شده ،ولی این کاری که ما میکنیم بیشتر واسه آماتورها و مشتری هست که متوجه نشه(مشتری تیز نه ها!!) امروز این آموزش رو قرار میدم شاید خیلی به درد دوستان بخوره قبلا توی پستی دیده بودم که در این مورد بحث شده بود ولی به جایی نرسیده بود. این آموزش رو تو جایی دیدم ولی کامل نبود،خودم هم روش کار کردم و تغییرش دادم. خوب شروع میکنیم... اول از همه شما باید فایل router.php رو در این مسیر باز کنید: Includs/router.php بعد در خط 58 این فایل این کد : { if($suffix = pathinfo($path, PATHINFO_EXTENSION)) { $path = str_replace('.'.$suffix, '', $path); $vars['format'] = $suffix; if ($suffix == 'aspx') { $path = str_replace('.'.$suffix, '', $path); $vars['format'] = 'html'; } else { $path = str_replace('.'.$suffix, '', $path); $vars['format'] = $suffix; } } } } رو جایگزین این کد کنید: { if($suffix = pathinfo($path, PATHINFO_EXTENSION)) { $path = str_replace('.'.$suffix, '', $path); $vars['format'] = $suffix; } } } بعد از این کار در خط 94 این کد رو : { if($format = $uri->getVar('format', 'aspx')) { $route .= '.'.$format; //$route .= '.'.$format; $uri->delVar('format'); } } جایگزین این کد کنید: { if($format = $uri->getVar('format', 'html')) { $route .= '.'.$format; $uri->delVar('format'); } } در ادامه شما باید فایل .htaccess رو باز کنید و در خط 68 این کد رو : RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.php|\.html|\.htm|\.aspx|\.feed|\.pdf|\.raw|/[^.]*)$ [NC] جایگزین این کد کنید: RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.php|\.html|\.htm|\.feed|\.pdf|\.raw|/[^.]*)$ [NC] بعد از کار شما دیگه میتونید سایتتون رو با پسوند aspx باز کنید. در ضمن اشاره کنم که شما میتونید سایت رو با هر پسوندی باز کنید اگه خودتو به کدها توجه کنید و یکم خلاقیت نشون بدید راستی یادم رفت شما باید حتما تنظیمات سئو رو فعال کنید تا این کار جواب بده. در ضمن مژده به دوستان، قالبی رو طراحی کردم برای سایت های دانلود آخره کارش هست، روش هم کار کردم به نظر خودم کار خیلی خوبی شده ،انشاا... تا چند روز آینده برای دوستان قرار میدم. و در آخر ... موفق و پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز : آیا کل لینک ها بجای php از aspx استفاده می کنن؟ من الان این کارو کردم اما تنها زمانی که اسم سایت رو همراه با aspx می زنم ردیفه وگرنه رو لینکهای دیگه می زنم باز php هست ؟ چرا ؟ ---------------------------------------------- منظورم اینکه صفحه اصلی با این لینک اجرا می شه اما زمانی که مثلا روی یک کامپوننت یا ماژول در سایت کلیک می کنیم php رو میاره و در ادامه مسیر کامپوننت یا ماژول . چرا ؟ سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما سئو رو فعال کردید؟؟ منظورم فایل htaccess رو طبق آموزش درست کردید و تغییر نام دادید؟؟ بعد از این فایل ، شما تنظیمات سئو رو انجام دادید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 منظورم فایل htaccess رو طبق آموزش درست کردید و تغییر نام دادید؟؟ بله به ترتیب و کاملا درست انجام دادم . بعد از این فایل ، شما تنظیمات سئو رو انجام دادید؟؟ منظورتون از دستورات سئو چیه ؟ لطفا واضح تر بفرمائید سایت : http://www.shohadayegharb.ir/index.aspx این سایت هست لطفا ببینید و در سایت لطفا بر روی یک لینک کلیک کنید مثلا گالری عکس بعد ببینید لینک به چه صورتی است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 خوب دوست عزیز شما سئوتون فعال نیست!!!! منظور از تنظیمات سئو، همون تنظیمات اصلی در رابطه با سئو هست! شما وارد تنظیمات کلی سایت بشید در سمت چپ 3 گزینه مربوط به سئو هست هر سه گزینه رو بله قرار بدید و دوباره امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 امیر جان من دو گزینه پایین رو فعال کردم اما گزینه اول رو نمی تونم فعال کنم کامپوننت قرآنم بهم میریزه و پیغام خطا می ده می خوای فعال کنم شما ببینی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اصلی ترین گزینه برای سئو همین هست تا این گزینه فعال نباشه سئو عمل نمیکنه و تا سئو عمل نکنه پسوند صفحات شما تغییر نمیکنه!! فکر کنم این کامپوننت قرآن مشکل داره با سئو حالا فعال کنید ببینم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من پیغام خطای قرآن رو درست کردم و تنظیمات سئو رو فعال کردم همه جا درست هست فقط صفحه اصلی میزنم درست نیست چرا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما چه جور مشکلتون رو حل کردید؟؟ فکر کنم مشکل از صفحه اینترو باشه شما چه جور صفحه اینترو درست کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 شما چه جور مشکلتون رو حل کردید؟؟ فکر کنم مشکل از صفحه اینترو باشه شما چه جور صفحه اینترو درست کردید؟؟ با HTML . متوجه منظورتون نمی شم . روی ورود به سایت هر لینکی بخوام می تونم بدم . حالا من لینک : http://www.shohadayegharb.ir/index.aspx رو میدم اشتباه می زنه چرا نمی دونم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من منظورم افزونه قران بود که چه جور مشکلش رو حل کردید!! در مورد آدرسی که گذاشتید به درستی کار میکنه و مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من منظورم افزونه قران بود که چه جور مشکلش رو حل کردید!! سلام امیر جان . مگه شما هم همین مشکل رو با کامپوننت قرآن داشتین ؟ وارد مسیر زیر می شوید : public_html/includes سپس فایل router.php رو ویرایش می کنید . خط 355 فایل مربوط رو جز توضیحات قرار بدید . همین . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 من این مشکل رو نداشتم قبلا در انجمن همچین سوالی بود یکی از کاربرا پرسیده بودن یادم نیست کی پرسیده بود. من میدونم از اون دوخط هست ولی ... شما با غیرفعال کردن اون دو خط مشکل براتون پیش نیومد تا اونجا که یادمه این دو خط برای آدرس های سئو بود!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 من این مشکل رو نداشتم قبلا در انجمن همچین سوالی بود یکی از کاربرا پرسیده بودن یادم نیست کی پرسیده بود. من میدونم از اون دوخط هست ولی ... شما با غیرفعال کردن اون دو خط مشکل براتون پیش نیومد تا اونجا که یادمه این دو خط برای آدرس های سئو بود!! نه امیر جان مشکلی پیش نیامد . کافیه دستور زیر رو جز توضیحات قرار بدید : $result = implode('/', $parts); راستی خط 355 نیست اشتباه شد خط 335 هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یه سوال. پسوند html برای سئو و موتورهای جستجو بهتره یا aspx ؟ در کل کدام پسوند بهتره؟ با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...! اینجا بخش آموزش هستش . شما سوالتون رو در بخش مشکلات مطرح کنید البته جستجو کنید اگرنتیجه نگرفتید در یک تاپیک جدید مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر