رفتن به مطلب
sesharifian

خطاهای بخش مدیریت بعد از نصب فروشگاه جومینا

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید. من بسته آسان نصب فروشگاه رو روی سیستم یکی از دوستانم نصب کردم. پس از نصب وقتی وارد بخش مدیریت شدم تو هر صفحه که وارد می شدم خطا های مختلفی می اومد. سیستم حذف کردم و دوباره دانلود کردم و نصب کردم اما هیچ تغییری نکرد. هیچ یک از منو ها، بخشها وجود نداره

.

خطا های سیستم به ترتیب زیره که در صفحه های نام برده چندین بار تکرار شدن

:

تو صفحه تنظیمات اصلی

: [align=LEFT]Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143

Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\libraries\joomla\session\session.php on line 283[/align]

تو صفحه مدیریت گزینه های منو

: [align=LEFT]Warning: Parameter 4 to JHTMLMenu::treerecurse() expected to be a reference, value given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\libraries\joomla\html\html.php on line 87

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\administrator\components\com_menus\models\list.php on line 143

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\administrator\components\com_menus\models\list.php on line 147

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\administrator\components\com_menus\views\list\view.php on line 65[/align]

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\administrator\components\com_menus\views\list\tmpl\default.php on line 69[/align] تو صفحه مدیریت مطلب - مدیریت بخش - مدیریت ماژول - مدیریت پلاگین: [align=LEFT]Warning: Parameter 1 to JHTMLGrid::access() expected to be a reference, value given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\libraries\joomla\html\html.php on line 87

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\administrator\components\com_menus\views\list\tmpl\default.php on line 69[/align] تو صفحه مدیریت مطلب - مدیریت بخش - مدیریت ماژول - مدیریت پلاگین: [align=LEFT]Warning: Parameter 1 to JHTMLGrid::access() expected to be a reference, value given in D:\WebDesign AVACompany\xampp\htdocs\AVARoyal\libraries\joomla\html\html.php on line 87 لطفا بررسی کنید بگید چکار کنم.دو تصویر زیر نمونه این خطاهایی که گفتم.[align=CENTER]1.png

[/align][align=CENTER]2.png

[/align]

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

سیستم لوکالتون رو تغییر دهید و بعد اقدام به نصب بسته کنید...

از یکی از دو سیستم لوکال زیر استفاده کنید:

wamp 1.7.4

یا

WampServer2.0c

(هر دو نسخه قبلا در انجمن معرفی و لینک داده شدن)

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام

در ادامه فرموده های دوست عزیزمون آقای آذر مهر

بنده xampp رو هم پیشنهاد میکنم

چون کار با اون خیلی آسون و من تا حالا امتحان کردم هیچ مشکلی نداره

در ضمن بیشتر کانفیگ های آپاچی و پی اچ پی رو خودش انجام داده و مشکلی نداره

آدرس دانلود

http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

موفق باشید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...