akonews 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من جوملا رو نصب کردم که بعد از نصب در صفحه اول سایت و همچنین در صفحه اول مدیریت ارورهای زیر نمایش داده می شود و من نمی توانم وارد محیط ادمینش بشم. لطفا راهنماییم کنید: [color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif][size=large]: session_start() [[url=http://www.shop.mehrstat.com/function.session-start]function.session-start[/url]]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/[b]mysite[/b]/domains/[b]mysite[/b].com/public_html/shop/configuration.php:1) in[b]/home/mysite/domains/[b]mysite[/b].com/public_html/shop/libraries/joomla/session/session.php[/b] on line [b]411[/b] [b]Warning[/b]: session_start() [[url=http://www.shop.mehrstat.com/function.session-start]function.session-start[/url]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/[b]mysite[/b]/domains/[b]mysite[/b].com/public_html/shop/configuration.php:1) in[b]/home/[b]mysite[/b]/domains/[b]mysite[/b].com/public_html/shop/libraries/joomla/session/session.php[/b] on line [/size][/font][/color] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف کنید و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل پک با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akonews 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سه بار حذف کردم و دوباره نصب کردم که باز هم مشکل بالا وجود داره. بنظرم دیگه بایستی قید جوملا رو بزنم کلافم کرده بخدا. راه حل دیگه ای برای رفع مشکل ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام از چه هاستی استفاده می کنید!؟ در صورت امکان اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akonews 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 از سرور اختصاصی خودم با لینوکس و آخرین نسخه پی.اچ.پی و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما پس از نصب فایل installation رو از روی هاستتون حذف یا تغیر نام دادید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akonews 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 بلی هر سه بار حذف کردم. جوابتون ربطی به خطاهای بالا نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام عبارت خطا رو دوباره بنویسین. دقیقا فهمیده نمیشه چیه (منظورم اینه که بدون تگ های bbcode). آدرس سایت رو هم لطف کنین تا بهتر بشه بررسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر