aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه من اين افزونه رو نصب كردم اما تو سايتم كار نمي كنه تو مديريت كامپوننت ها هست اما تو مطالبم سايتم نيست فعال كردنش راه خاصي داره؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه من اين افزونه رو نصب كردم اما تو سايتم كار نمي كنه تو مديريت كامپوننت ها هست اما تو مطالبم سايتم نيست فعال كردنش راه خاصي داره؟ ممنونم سلام 1- چک کنید آیا در تنظیمات بخش های مورد نظر برای نمایش فرم نظردهی را مشخص کرده اید؟ 2- چک کنید ببینید پلاگین مربوطه فعال شده است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام نسبت به بخش بايد بگم بله چك كردم و از قبل هم مشخص كردم بودم اما در مورد دومي بايد بگم كه از كجا بايد بدونم فعال هست يا نه و چظوري بايد فعال باشه اگر منظورتتون تو ليست كامپوننت ها هست تيك فعال بودن خورده اما در مقابل نسخش اين رو نوشته 1.0 RC2 ( $Rev: 388 $ ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام شما باید از منوی گسترش به قسمت پلاگین برید و در اونجا پلاگین مربوط رو پیدا کنید و اون رو فعال کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام اين جا هم رفتم فعاله ولي خبري نيست از اون كامپوننته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 از جی کامنت فارسی استفاده کن. افزونه ی به مراتب کامل و بهتری هست. چند روزی صبر کنی نسخه ی تکمیلیش رو منتشر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر