yazdizadeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من به یک مشکل جدی برخورد کردم که خواهش دارم کمکم کنید من تعدادی از کامپوننت هارو وقتی می زنم باز بشه مثل نظر سنجی یا بخش آپلود عکس مطالب رو با این ارور مواجه میشم: Fatal error: Class 'JMenuAdministrator' not found in /home/net81294/domains/supercar.ir/public_html/libraries/joomla/application/menu.php on line 102 داستان از این قرار بود که من خواستم جوملام رو آپدیت کنم: http://www.mambolearn.com/v2/download-last-version-of-joomla-farsi بروز رسانی جوملا فارسی 1.5.15 به 1.5.23 بعد به اشتباه فایل های مذکور برای ارتقا رو جای اینکه توی پابلیک اچ تی ام ال باز کنم ریختم توی پوشه ادمینم بعد دوباره سر جای درستش اکسترک کردم یعنی فایل زیپ دوبار باز شد یکبارتوی ادمین یکبار توی پابلیک و الان با این ارور رو برو شدم لطفا کمکم کنید چون هیچ بک آپی ندارم! ( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خوب فایل های اضافی رو از دارکتوری ادمین پاک کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خوب فایل های اضافی رو از دارکتوری ادمین پاک کنید . یا حق سلام ممنون از جوابتون این کارو کردم بازهم ارورهست تمام پوشه ها و فایل های اضافی رو مقایسه کردم و پاک کردم ولی فکر کنم بعضی فایل ها نامشان مشترک بوده و جایگزین شدند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام قسمت ادمین رو از بسته اصلی جوملا 2باره در دارکتوری ادمین قرار دهید. × فایل های قبی رو پاک نکنید ها . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 قسمت ادمین رو از بسته اصلی جوملا 2باره در دارکتوری ادمین قرار دهید. ممنون ادمین رو قرار دادم نشد اومدم کل چوملارو دوباره ریختم باز هم نشد اصلا معنی این ارور چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما یکبار جوملا رو رو هاستتون اکسترکت کنید و پوشه instalation رو حذف کنید و امتحان کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر