babakeslami 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) سلام من یه وبلاگ برای فرش ماشینی زدم و میخوام زود رتبه بگیره ادرس سایت هم به صور زیر هستش galaxycarpet.avablog.ir خیلی وقته این سایت رو برای فرش کاشان زدم ولی رتبه ای نگرفته ، سوالم اینکه من با جوملا سایت بزنم بهتر میتونم رتبه بگیرم ؟ و یا می تونم با همین وبلاگ هم پیشرفت خوبی داشته باشم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ، یه جورایی تازه کار هستم مرسی از انجمن خوبتون ویرایش شده شهریور 98 توسط رضاقاسمی حذف لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مدرن ویلا 0 ارسال شده در 22 آذر قالب های وردپرس بنظرم بهتر باشن، طراحی مدرن و شیک هم دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در 4 دی (ویرایش شده) سلام بستگی به سئو سایت داره که چقدر روش کارکرده باشی https://www.smartaddons.com/ این شرکت قالب های خوبی داره من از یکی از قالب هاش استفاده میکنم خوب بوده تا حالا که طراحی خوبی هم داره سایت های ایرانی هم قالب هاش با قیمت مناسب میفروشن ویرایش شده 4 دی توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر