Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان. من در هاست رایگان یک سایتی طراحی کردم و به دلیل محدودیت های این هاست مجبور به انتقال سایتم به هاست دیگری شدم.(میهن وب هاست) از سایتم یک بک آپ گرفتم(با کامپوننت جومپک)و همچنین از دیتابیس. سایتم را در هاستم آپلود و اکسترکت کردم و همچنین دیتابیسم را در phpmyadmin ایمپورت کردم. البته باید بگم که در موقع بک آپ گیری از دیتابیس و همچنین ایمپورت کردن آن در یکی از گزینه ها MYSQL40 را انتخاب کرده ام. بعد فایل config را تنظیم کردم.فایل htaccess را قبلا در هاست رایگان تغییر نام داده بودم.(برای SEO)ولی در هاست جدیدم وقتی می خواهم تغییر نام دهم ارور می دهد. آدرس سایتم:www.matlabha.ir این مشکل من خیلی فوری است. به نظر شنا مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز به نظر من مشکل از بک آپ گیری شماست احتمالا فایل های شما درست بک آپ گرفته نشده. اول سایتتون رو بالا بیارید بعد به فکر سئو و تغییر نام فایل htaccess باشید.تا مشکلاتتون مشخصتر باشن. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 حالا باید چیکار کنم؟ یعنی باید دوباره DNS ها تغییر بدم و دوباره بک آپ از هاست قبلی ام بگیرم؟ اگر باید این کار را بکنم لطفا یک کامپوننت خوب و سازگار با هاست رایگان معرفی کنید. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز . سایتتون مسلماً بالا نمیاد . یه توضیح بیشتری راجع به خطاها بدید . وقتی می خواهید اطلاعات را منتقل کنید غالباً در انتقال دیتابیس به مشکل بر می خوره . آیا یک همچین مشکلی هم برای شما پیش اومد . اخطار بهتون داد . در هاست رایگانی که استفاده کردین چه پنلی نصب بود ؟ در سایت جدید چه پنلی نصبه . تنظیمات فایل های config و htaccess را به دقت انجام دادین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 منظورتون از اینکه "یه توضیح بیشتری راجع به خطاها بدید " چیست؟ در نصب دیتابیسم گزینه MYSQL40 را انتخاب کردم و هیچ اروری نداد. هاست جدیدم cpanel هست و هاست قبلی ام Direct Admin تنظیمات فایل config را درست ست کردم.ولی من اصلا به htaccess دست نزدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببینین من یک بار از plesk به cpanel انتقال دادم که خیلی مشکل بود . شما وقتی کل فایل ها و پوشه ها را انتقال می دهید و دیتابیس قبلی را هم اینپورت می کنید حداقل باید سایت بالا بیاد اما الآن اینطور نیست . اصلاً شما قسمت مدیریت جوملا رو می تونین اجرا کنین ؟ یک جوملای جدید از همون ورژنی که قبلاً نصب کرده بودین روی سایت اکسترکت کنین ببینین سایت بالا میاد . اگر نشد پوشه های administrator - cache - components - images - modules - plugins و فایل های index.php و configuration.php را از پنل هاست قبلی دانلود کنید و دوباره روی هاست جدید آپلود کنین ببینین سایت بالا میاد . اگر اینطوری هم حل نشد . کلاً یه جوملای جدید نصب کنین . بعد دوباره از دیتابیس بکاپ بگیرین و انتقال بدین ( ممکنه مشکل از اون باشه ) و همون پوشه هایی که گفتم جایگزین پوشه های نصب شده جوملای جدید کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 من یک جوملا در پوشه ای جدا نصب کردم و به راحتی کار می کند. اگر پوشه هایی که گفتید از سایت قبلی ام انتقال بدم و همچنین دیتابیسم را ایمپورت کنم مشکل حل می شود؟ یک سوال: اگر در دیتابیس یک جدولی وجود داشته باشد و ما بخواهیم همان جدول را ایمپورت کنم آیا جدول قبلی حذف می شود و جدول جدید ایمپورت می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 قاعدتاً با انتقال این پوشه ها و فایل ها کلیت سایت شما منتقل می شود . امتحان کنید ببینید اگر مشکل حل شد بروید سراغ باقی موارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از راهنمایی تون. فایل های بک آپ سایتم خراب بود که با تعویض آنها مشکلم حل شد. آدرس سایتم:www.matlabha.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر