googlepc 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان . من افزونه acesef رو نصب کردم و وقتی فعالش میکنم و قسمت بهینه سازی رو از تنظیمات جوملا فعال میکنم ، تمام لینک ها فارسی میشه ولی روی هر لینکی کلیک میکنم با خطای 404 نات فائوند مواجه میشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 تست کنید اگه لینکها رو دوباره ایجاد کنید باز میشه ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 فكر ميكنم مشكل به خاطر فايل اچ تي اكسز باشه البته تنظيمات دقيقش رو نميدونم ولي بايد اين فايل ايجاد بشه و افزونه تغييرات دلخواه رو روش انجام بده.اميدوارم دوستان ديگر در اين زمينه راهنمايي كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
googlepc 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 فكر ميكنم مشكل به خاطر فايل اچ تي اكسز باشه البته تنظيمات دقيقش رو نميدونم ولي بايد اين فايل ايجاد بشه و افزونه تغييرات دلخواه رو روش انجام بده.اميدوارم دوستان ديگر در اين زمينه راهنمايي كنند. منم همین حدس رو میزنم . یعنی باید اچ تی اکسز رو رینیم کنم؟ به چه نامی؟ از دوستانی که ای نافزونه رو نصب کردند خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما با ید این فایل(htaccess.txt) رو در هاستتون به .htaccess تغییر نام بدید تا مشکلتون برطرف بشه به احتمال زیاد. lموفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
googlepc 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما با ید این فایل(htaccess.txt) رو در هاستتون به .htaccess تغییر نام بدید تا مشکلتون برطرف بشه به احتمال زیاد. lموفق باشید. سلام . ممنونم ، دقیقا به همین شکل هست نامش: htaccess. ولی باز هم نات فائوند میزنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما این افزونه نیار نداره بهینه ساز را براش فعال کنید در پیکربندی اصلی همه گزینه ها را روی خبر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر