zarvan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من پلاگین درج ماژول در مطلب رو میخواستم دانلود کنم اما لینک دانلودش مشکل داره یعنی وقتی ارجاع میشه به دانلودسنتر بعد از 10 ثانیه که روی دکمه دانلود کلیک میکنم فقط یه صفحه سفید مشاهده میشه ... ممنون میشم اگه کسی دسترسی داره لینک رو درست کنه یا حداقل یه جایی آپلود کنه و در اختیار من قرار بده که بشدت بهش نیاز دارم نمیدونستم کجا باید مطرح کنم امیدوارم که جای درستی بیان کرده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بررسی شد و لینک مشکلی نداشت! به هر حال خدمت شما: دانلود از آپلود سنتر جومینا دانلود از لینک کمکی تاپیکتون منتقل شد به بخش درخواستها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarvan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از پاسخدهیتون فکر میکنم مشکل من از این بود که لینک دانلودم به آپلود سنتر قدیمیتون میرفت و اونجا این مشکل وجود داشت تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر