وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 34 minutes قبل , vahid69 گفت: همه کارو انجام میدم ولی درست نمیشه این کارها را می گم به ترتیب انجام بده 1- از قسمت افزونه ها-> مدیریت-> دیتابیس، روی دکمه تعمیر یا fix کلیک کن تا همه جداول درست بشن 2- سپس سایتت را روی آفلاین قرار بده که هیچ بازدیدکننده ای از سایتت بازدید نکنه 3- حالا وارد هاست و phpmyadmin بشو، اول از دیتابیست بک آپ بگیر 4- در دیتابیست و در جدول sessions تمام ردیف ها را حذف کن ( فقط ردیف ها را حذف کنی جدول sessions را حذف نکنی ) 5- کش مرورگر را خالی کن یا لااقل ctrl+f5 را بزن 6- حالا وارد مدیریت جوملا بشو و سایتت را از حالت آفلاین خارج کن -------------------------------------------- در ضمن در هاست و phpmyadmin مطمئن بشو که 1- یوزری که برای دیتابیس تعریف کردی دسترسی کامل داشته باشه به دیتابیس، یعنی یوزر در حال all privilege باشه و همه تیک خورده بشاند. 2- در فایل Configuration.php مربوط به جوملا مطمئن شو که دیتابیس و یوزر و پسورد و localhost درست باشند ویرایش شده تیر 96 توسط bashka نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid69 0 ارسال شده در تیر 96 درست نمیشه مگه با حذف افزونه مکشل ساز نباید درست بشه اخه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid69 0 ارسال شده در تیر 96 هم اکنون, vahid69 گفت: درست نمیشه مگه با حذف افزونه مکشل ساز نباید درست بشه اخه؟ میشه از اطلاعات هیکاشاپ بکاپ تهیه کنم و هیکاشاپو کلابه همراه و جداولش از دیتابیس حذف کنم شاید تو دیتابیس مونده کده مخربش تاثیر میذاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 4 minutes قبل , vahid69 گفت: درست نمیشه مگه با حذف افزونه مکشل ساز نباید درست بشه اخه؟ شما کارهایی که من گفتم را انجام دادید؟ اگر مشکل از sessions باشه، نه با حذف افزونه مشکل حل نمیشه باید sessions هم حذف بشه این که گفتم بک اپ بگیر منظورم این بود که اگر اشتباهی کاری انجام دادی لااقل بک اپ دیتابیس را داشته بشی ویرایش شده تیر 96 توسط bashka نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid69 0 ارسال شده در تیر 96 هم اکنون, bashka گفت: شما کارهایی که من گفتم را انجام دادید؟ اگر مشکل از sessions باشه، نه با حذف افزونه مشکل حل نمیشه باید sessions هم حذف بشه بله انجام شد شما فقط یک راهکاری بگین که بتونم اطلاعات هیکاشاپ رو بر دارم بعد حذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 هم اکنون, vahid69 گفت: بله انجام شد شما فقط یک راهکاری بگین که بتونم اطلاعات هیکاشاپ رو بر دارم بعد حذفش کنم قبل از همه چیز از دیتابیست بک آپ کامل بگیر سپس در هاست و phpmyadmin دیتابیست را انتخاب کن. در منوی بالا export را انتخاب کن. سپس Custom - display all possible options را انتخاب کن. تمامی جداول مربوط به هیکاشاپ را انتخاب کن. در قسمت پایینتر Compression را بزار روی zip و در آخر go را بزن تا از جداول هیکاشاپ بک اپ گرفته بشه. تمام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر