mhda74 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 امروز اومدم یه نگاه به منو اصلی سایتم بکنم دیدم رو هرچی کلیک میکنی میره تو یه بخش خاص دیگه که اسمش متفرقه است من دو روز پیش امتحان کردم درست بود نمیدونم یه دفعه چی شده؟ اینم آدرس سایتم: http://solvers.orq.irراستی قالب رو هم عوض کردم ولی بازم همون مشکل رو داره!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما باز وارد قسمت مدیریت سایتتون بشید ببینید لینک های و نوع آیتم های منوی شما درست هست. شاید عوض شده باشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما باز وارد قسمت مدیریت سایتتون بشید ببینید لینک های و نوع آیتم های منوی شما درست هست. شاید عوض شده باشه. موفق باشید. رفتم نگاه کردم ولی همشون درست بودن! یکی کمک کنه آبروم داره میره:s سلام دوست عزیز شما باز وارد قسمت مدیریت سایتتون بشید ببینید لینک های و نوع آیتم های منوی شما درست هست. شاید عوض شده باشه. موفق باشید. رفتم نگاه کردم ولی همشون درست بودن! تو قسمت سایت خرابن. یکی کمک کنه آبروم داره میره:s مشکلم حل شد.:thankyou: مشکل تو قسمت تنظیمات کلی بود، من دیشب حواسم نبود مثل اینکه اشتباهی اون رو تیک زده بودم.حالا که برداشتمش درست شد. راستی چرا با انتخاب این گزینه این طوری شده بود؟منظورم از گزینه هومن "بهینه سازی برای موتور های جستجو " هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام در مورد تنظیمات سئو(بهینه سازی برای موتور های جستجو و ...) و فعال کردن و مشکلات پیرامونش بارها و بارها در انجمن بحث شده و راه کار ارائه شده و با کمی جستجو در انجمن مطمئنا به نتیجه می رسید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر