hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام میخواستم بدونم توی سرفصل های آموزش طراحی قالب های جوملا تبدیل قالب های PSD به جوملا هم هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=14&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=52&vmcchk=1&Itemid=7 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنونم از راهنماییتون.ولی اونا را خوندم شک کردم.این میخواستم بدونم تبدیل psd هست یا نه؟چون اونجا چیزی در این رابطه ننوشته بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز مطمئنا این رو داره چون شما توی طراحی قالب پایه کار رو از Psd شروع می کنی حالا انصافا اگه اینرو نداشته باشه که فاتحه! داره عزیز فقط یه نکته هایی هست که تو دوره های پیشرفته تر می گن مثل بهینه کردن ماژول ها و پلاگین ها و سازگاری اونا با مرورگرها که اینها تو این بسته نیومده و هزاران نکته مگوی دیگر به قول آقای تهرانی موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز مطمئنا این رو داره چون شما توی طراحی قالب پایه کار رو از Psd شروع می کنی حالا انصافا اگه اینرو نداشته باشه که فاتحه! داره عزیز فقط یه نکته هایی هست که تو دوره های پیشرفته تر می گن مثل بهینه کردن ماژول ها و پلاگین ها و سازگاری اونا با مرورگرها که اینها تو این بسته نیومده و هزاران نکته مگوی دیگر به قول آقای تهرانی موفق باشید :thankyou: سلام بر دوستان بزرگ و گرامی خودم دوستان جوملا انقدر گستردس که من دارم از دست اش دیوونه می شم . اگر دقت کرده باشید هر چی می فهمیم تازه به این می رسیم که اصلا هیچی نمی دونیم . این نکته مگوی هایی که اقای تهرانی می گن که دور از دسترس دوستان نیست این ها رو هم بعد از اینکه بخش های اول رو یاد گرفتن کم کم به اون ها هم خواهند رسید .این دی وی دی ها و کلاس هایی هم که اقای تهرانی برگزار می کنه می تونه کمک خوبی باشه برای شما دوستان . ولی در اخر شما هستید که با تلاش و کوشش خودتون باید به چیزی که مطلوبتون هست برسید . ما ایرانی هستیم و می توانیم . سعی و تلاش کلید حل هر مشکلی هست اش حتی کلید در رحمت خداوند کریم . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر