naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام دوستان من جوملا 2.5 نصب کردم الان میخوام لینک مطالبمو داشته باشم نمیخوام هم مطلب رو منتشر کنم ولینکو برم از ایندکس بردارم و بعد پاک کنم مطلب رو و نمیخوامم طبق ادرس بندی خود جوملا حدسی لینکو پیدا کنم مثلا شماره مجموعه و مطلب و .... ته ادرس بزنم بشه لینک .. میخوام ببینم چه راهی هست که لینک مطلب رو بدون این کار ها پیدا کنم افزونه ایی چیزی هست ؟ ترفندی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 96 درود میتونید از افزونه ویرایشگر JCE استفاده کنید و از این طریق لینک مطلب رو بدست بیارید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 این افزونه نیاز به نصب داره یا پیش فرض رو جوملا هست ؟ از لینک های سئو شده پشتیبانی میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 96 نیاز به نصب داره. بعد از نصب از قسمت پیکربندی ویرایشگر رو روی jce قرار بدید تا ویرایشگر مطلبتون jce بشه و بعد از این طریق میتونید لینک مطلب رو پیدا کنید. آره آی دی مطلب و مجموعرو نشون میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر