میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) سلام و ادب یه ماژول میخوام مثل ماژولهای نمایش اخبار "مهمترین اخبار خوزستان" و "اخبار ویژه ایران و جهان" اما ریسپانسیو باشه و عکس intro از مطالب جوملا رو بخونه. این ماژولی که الان گذاشتم gk5 هست. اما با مطالب محتوای جوملا خوب جفت و جور نمیشه و بیشتر با کا2 همخوان میشه ارادت www.khouzonline.com ویرایش شده اسفند 95 توسط میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 تقریبا تمام مقالات در این زمینه رو خوندم. برای شبیه حالت "مهمترین اخبار خوزستان" آیدانیوز و گلوبال نیوز هستن. اما نمیشه توی اونها بزنیم خبر اول بزرگتر نمایش داده بشه و بعدیها کوچکتر. دقیقا مثل حالت الان سایت میخوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 سلام این افزونه بررسی کنید ببینید به کارتون میاد http://www.joomina.ir/item/806-thumbsup-افزونه-خبری.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 عرض ادب دارم استاد این ماژولی هم که فرمودید باز عکس رو از ادامه مطلب میگیره. یعنی باید توی خود مطلب عکس بگذاریم گویا من میخوام از تنظیمات جدیدی که مدیریت محتوای جوملا ایجاد کرده استفاده کنم این ماژول gk که الان استفاده کردم عجیب قویه با کا2 هم خوب کار میکنه اما بنا به توصیه شما میخوام روی محتوای جوملا جلو برم ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر