میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 سلام و ادب وقتی سایت توی بخش فرعی نصبه هیچ مشکلی ندارم مثلا www.khouzonline.com/new اما وقتی به روت اصلی میارم ماژولها باز نمیشه www.khouzonline.com نسخه جوملا و بسته نصبی زبان فارسیم رو هم به روزرسانی کردم لطفا راهنمایی بفرمایید واقعا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 2 ساعت قبل, میرحسن گفت: سلام و ادب وقتی سایت توی بخش فرعی نصبه هیچ مشکلی ندارم مثلا www.khouzonline.com/new اما وقتی به روت اصلی میارم ماژولها باز نمیشه www.khouzonline.com نسخه جوملا و بسته نصبی زبان فارسیم رو هم به روزرسانی کردم لطفا راهنمایی بفرمایید واقعا ممنونم درود قائدتا نباید مشکلی باشه. مسیر پوشه tmp و logs رو از داخل تنظیمات کلی تغییر دادین؟ یاحق 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 عرض ادب بله انجام دادم خیلی عجیبه چون تا جوملا رو آپدیت نکرده بودم این مشکل وجود نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 هم اکنون, میرحسن گفت: عرض ادب بله انجام دادم خیلی عجیبه چون تا جوملا رو آپدیت نکرده بودم این مشکل وجود نداشت درود الان دقیقا کدوم ماژول ها رو نشون نمیده؟ یاحق 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 تمام ماژولها به همین وضعیت دچارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 هم اکنون, میرحسن گفت: تمام ماژولها به همین وضعیت دچارن درود یک ماژول جدید نصب کنید ببینید اون هم نمایش داده نمیشه یا خیر. یاحق 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 خیر، به محض اینکه نوع ماژول رو انتخاب میکنم ، یک لحظه نشونش میده و بعد صفحه سفیدی میاد که فقط یک منوی کشابی داخلش هست ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 3 minutes قبل , میرحسن گفت: خیر، به محض اینکه نوع ماژول رو انتخاب میکنم ، یک لحظه نشونش میده و بعد صفحه سفیدی میاد که فقط یک منوی کشابی داخلش هست ارادت درود در آخرین نسخه بعد آپدیت معمولا اینطور میشه، یک بار در اون صفحه ctrl+f5 بزنید درست میشه. بعد دوباره امتحان کنید. یاحق 3 واکنش ها : میرحسن، رضاقاسمی و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در اسفند 95 عرض ادب بارها و بارها کنترل اف 5 زدم و کش رو پاک کردم اما باز هم نتونستم وارد بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 سلام همون یک لحظه ای که نشون میده باید Ctrl+f5 بزنید رفت در صفحه سفید اگر کنترل F5 بزنید حل نمیشه. یاعلی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر