behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 با عرض سلام خدمت همه اساتید البته این مشکلی که برای من پیش اومده ربطی به خود جوملا نداره ولی موقع قالب نویسی دچار مشکل میشوم ، و اما مشکل ؛ وقتی که میخوام با استفاده از web developer موقعیت و یا همان آدرس چیزی رو بدست بیارم هیچ چیزی در قسمت style information که در پائین پنجره مرورگر قرار دارد نوشته نمیشه و فقط در بالا در زیر آیکونها و بوکمارکها آدرس نمایش داده میشه که اونهم به محض حرکت ماوس ناپدید میشه . حال چطوری میتونم این مشکل را حل کرده و این افزونه فایرفاکس را به حالت قبل برگردونم آیا میشه اونو به قول معروف به تنظیمات کارخانه برگرداند و بطور کل ریست کرد . در ضمن یکبار پاک کرده و دوباره دانلود و نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. باتشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 منظور از آدرس همان کلاسه که در پست اول اشتباه نوشته شده کسی راه حلی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 1 ساعت قبل, behzadh گفت: منظور از آدرس همان کلاسه که در پست اول اشتباه نوشته شده کسی راه حلی نداره؟ درود والا ایده ندارم. تا حالا ندیدم اینطوری بشه! با چه نسخه ای از فایرفاکس چک میکنید؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) نسخه ۵۱ فایرفاکس، با نرم افزار یا افزونه دیگری میشه همان کار را انجام داد ویرایش شده بهمن 95 توسط behzadh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 از فایر باگ استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 9 ساعت قبل, rivalboy گفت: از فایر باگ استفاده کنید با سلام فایرباگ رو دارم ولی نمیدونم اون کلاسی رو که نشون میده چه جوری باید کپی کنم ، در نتیجه پنجره فایرباگ و Dreamweaver را در حالت نصف صفحه قرار داده و بصورت دستی یعنی میخونم و تایپ میکنم که گاها خیلی خسته کننده میشه؛ اگه ممکنه نحوه کپی برداشتن از کلاس نشان داده شده توسط فایرباگ رو برام لطف کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 1 ساعت قبل, behzadh گفت: با سلام فایرباگ رو دارم ولی نمیدونم اون کلاسی رو که نشون میده چه جوری باید کپی کنم ، در نتیجه پنجره فایرباگ و Dreamweaver را در حالت نصف صفحه قرار داده و بصورت دستی یعنی میخونم و تایپ میکنم که گاها خیلی خسته کننده میشه؛ اگه ممکنه نحوه کپی برداشتن از کلاس نشان داده شده توسط فایرباگ رو برام لطف کنید با تشکر درود نمی دونم کی فایرباگ رو ساخته و به همه هم معرفی میکنه اما پیشنهاد من فقط و فقط inspect element خود مرورگره. هم قابلیت کپی به صورت rule رو داره و هم امکاناتش به حدی هست که آدم رو گیر نذاره! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در بهمن 95 سلام Web developer رو از مرورگرتون حذف کنید، ورژن ۱۰( قبلی) اون رو نصب کنید درست میشه. 2 واکنش ها : behzadh و کارشناس پشتیبانی (لشنی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در بهمن 95 12 minutes قبل , کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: سلام Web developer رو از مرورگرتون حذف کنید، ورژن ۱۰( قبلی) اون رو نصب کنید درست میشه. با تشکر از راهنماییتان ورژن 10 رو پیدا نکردم یعنی در حقیقت فقط یک دونه رو نشون میده در عوض Web Developer رو حذف کردم و به ترتیب Toggle Web Developer Toolbar, Web Developer Toolbar Button و در نهایت خود Web Developer را نصب کردم و مشکل حل شد. 1 واکنش ها : کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 95 در نسخه جدید موزیلا این مشکل برای بعضیا پیش میاد در خود شرکت ما هم روی دو تا کامپیوتر بعد از آپدیت موزیلا غیر فعال شد فایر فاکس را دوباره نصب کردیم درست شد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر