sorina_1100 6 ارسال شده در دی 95 از یه قالب راکت تم دارم استفاده میکنم اینم دموی قالب : http://demo.rockettheme.com/joomla-templates/chimera/ یه اسلایدر داره وسط های سایت ( بعد از عکس مربع ها که سه تا کنار هم هستن ) میخوام از این اسلایدر استفاده کنم ولی روی عکسا یه افکت هست که کمرنگشون میکنه خراب میکنه عکسامو ، چی کنم تا این افکت رو بردارم؟ با فایرباگ نگاه میکنم یه همچین کدی میبینم : <div class="sprocket-features-content" data-slideshow2-content="" style="opacity: 1; position: absolute; z-index: 1;"> اگه opacity رو صفر کنی عکس عادی میشه ( البته نمیدونم چرا متن رو هم مخفی میکنه ) ، اما این کد رو هیچ جایی پیدا نمیکنم تو فایل ها کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 4 ساعت قبل, sorina_1100 گفت: از یه قالب راکت تم دارم استفاده میکنم اینم دموی قالب : http://demo.rockettheme.com/joomla-templates/chimera/ یه اسلایدر داره وسط های سایت ( بعد از عکس مربع ها که سه تا کنار هم هستن ) میخوام از این اسلایدر استفاده کنم ولی روی عکسا یه افکت هست که کمرنگشون میکنه خراب میکنه عکسامو ، چی کنم تا این افکت رو بردارم؟ با فایرباگ نگاه میکنم یه همچین کدی میبینم : <div class="sprocket-features-content" data-slideshow2-content="" style="opacity: 1; position: absolute; z-index: 1;"> اگه opacity رو صفر کنی عکس عادی میشه ( البته نمیدونم چرا متن رو هم مخفی میکنه ) ، اما این کد رو هیچ جایی پیدا نمیکنم تو فایل ها کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون درود خصوصی رو که با /* مشخص کردم از بین خطوط حذف کنید مشکل برطرف میشه. اولی فکر میکنم توی فایل template.css باشه و دومی هم توی فایل fullslideshow.css هست. #rt-slideshow .layout-fullslideshow .sprocket-features-content { /* background-color: rgba(151,88,32,0.5); */ margin: 0; width: 100%; top: 0; } .layout-fullslideshow .sprocket-features-content { position: absolute; bottom: 0; width: 80%; text-align: center; /* background: rgba(0,0,0,0.5); */ padding: 0; left: auto; margin: 0 10%; min-height: 70px; } یاحق 1 واکنش ها : sorina_1100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در دی 95 (ویرایش شده) 20 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود خصوصی رو که با /* مشخص کردم از بین خطوط حذف کنید مشکل برطرف میشه. اولی فکر میکنم توی فایل template.css باشه و دومی هم توی فایل fullslideshow.css هست. #rt-slideshow .layout-fullslideshow .sprocket-features-content { /* background-color: rgba(151,88,32,0.5); */ margin: 0; width: 100%; top: 0; } .layout-fullslideshow .sprocket-features-content { position: absolute; bottom: 0; width: 80%; text-align: center; /* background: rgba(0,0,0,0.5); */ padding: 0; left: auto; margin: 0 10%; min-height: 70px; } یاحق آقا ممنون ولی کلا همچین کد هایی تو فایل هاش نبود چی کنم درضمن این کلا با less کار میکنه فایل تمپلیت لس داره ویرایش شده دی 95 توسط sorina_1100 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر