a.tabatabaee 1 ارسال شده در دی 95 با سلام بنده کامپوننت j2store را نصب و فروشگاه را راه اندازی کرده ام و ان به پلاگین بانک ملت متصل کرده ام اما هنگامی که در اخرین مرحله دکمه پرداخت را می زنم با پیغام خطای زیر مواجه میشوم Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Table 'afmkrir_Fa.#__j2store_address' doesn't exist SQL=select email ,phone_2 from #__j2store_address where user_id = 193 بنده یک تصویر از پیغام خطا را نیز پیوست می کنم ممنون میشم بزرگواران و متخصصان راهنمایی بفرمایند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 پلاگین رو از کدوم صفحه دانلود کردید؟ لینکشو بفرستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در دی 95 (ویرایش شده) با سلام مجدد پلاگین را از خود سایت جومینا دانلود کردم پلاگین را برایتان پیوست می کنم با تشکر از شما mellat_j2store_joomina_ir.zip لینک دانلود پلاگین در جومینا هم در زیر میگذارم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/پلاگین-اتصال-j2store-به-بانک-ملت.html ویرایش شده دی 95 توسط a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام دلیل خطا این است که افزونه برای جوملا 2.5 طراحی شده است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در دی 95 دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی راهکاری نداره که این مشکل حل بشه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 باید یک پلاگین جوملا 3 خریداری کنید. این پلاگین توسط جومینا منتشر نشده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر