احسان1 0 ارسال شده در آذر 95 با سلام! جوملای من 2.5 هستش تو لوکال از دیتابیس خروجی گرفتم وقتی میخوام تو هاست اکسپورت کنم ارور زیر رو میده: ممنون میشم راهنمایی کنید. There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem ERROR: Unknown Punctuation String @ 15 STR: >< SQL: <!DOCTYPE HTML><html lang='en' dir='ltr' class='chrome chrome51'><head><meta charset="utf-8" /><meta name="robots" content="noindex,nofollow" /><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge"><style id="cfs-style">html{display: none; SQL query: <!DOCTYPE HTML><html lang='en' dir='ltr' class='chrome chrome51'><head><meta charset="utf-8" /><meta name="robots" content="noindex,nofollow" /><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge"><style id="cfs-style">html{display: none; MySQL said: Documentation #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<!DOCTYPE HTML><html lang='en' dir='ltr' class='chrome chrome51'><head><meta cha' at line 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 95 از چ برنامه ای در لوکال استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در آذر 95 از برنامه xampp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 95 گویا XAMP در خروجی مشکل دارد ، از برنامه WAMPSERVER استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در آذر 95 درسته زمپ به من خروجی درستی نمیده یه فایل خیلی کم حجم بهم میده با این warning: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در آذر 95 حالا با این اوصاف چیکارش کنم؟تا بهم خروجی درست رو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 95 همین که در ارور نوشته شده، باید از تنظیمات php مقدار max_input_vars را افزایش بدید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر