behzadh 10 ارسال شده در آبان 95 با سلام میخواستم بدونم کد سی اس اس برای حذف چک باکسهای موجود در توضیحات جستجو چیه؟ در حال نوشتن یک قالب برای خودم هستم و تقریبا رو به اتمام هستش ، مشکل من جاییه که وقتی کلمه ای رو جستجو میکنم در توضیح یا بهتره بگم شرح جستجو چک باکسهایی هست که نمیخوام باشن ، و از طرفی دستور حذف آنها را هم نمیدونم . لطفا هر کس اطلاعاتی دارد منو راهنمایی کند با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 چند تا پلاگین هست غیرفعالشون کنید برید توی مدیریت پلاگین ها تو بخش جستجو نوع پلاگین رو روی search بگذارید و هر چی پلاگین هست غیرفعال کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در آبان 95 رضا قاسمی، با تشکر از وقتی که گذاشتی با روشی که شما فرمودید نتیجه گذارشها هم مخفی شدند یعنی دیگه چیزی واسه نشون دادن نبود ، من میخوام فقط اون چک باکسها و مهمتر از اون نوشته های کنار چک باکسها یا نشون داده نشن ویا اینکه بتونم نوشته ها رو عوض کنم مثلا بجای مقاله ها از واژه محصولات استفاده کنم و غیره... در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 برای عوضکردن کلمه مقاله ها باید در فایل های زبان این کلمه رو ترجمه شو عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 آها شرمنده من طور دیگری متوجه شدم برای مخفی کردن اون چک باکس ها آدرس سایتتون رو بفرمائید تا کد سی اس اس در اختیارتون قرار بگیرد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در آبان 95 خواهش میکنم. فعلا چیزی تو سایت نیست و در لوکال کار میکنم ولی دامین من behzadh.ir میباشد و از جومینا هاست ، هاست اشتراکی دارم. با تشکر در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 در یکی از فایلهای سی اس اس کد زیر رو وارد کنید ببینید مشکل حل میشود؟ #searchForm .only { display:none; } اگر حل نشد باید سایت را آنلاین کنید تا کد دقیق بهتون بدم. یاعلی 1 واکنش ها : behzadh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadh 10 ارسال شده در آبان 95 با تشکر از جنابعالی امتحان کردم خیلی بدردم خورد ، یعنی نتیجه شرح جستجو کاملا مطابق چیزی شد که میخواستم. در پناه حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر