eksiri1361@gmail.com 0 ارسال شده در آبان 95 با سلام بنده مشکلی در قسمت ماژول ها دارم که به این صورت است که وقتی ماژولی را ایجاد میکنم قسمت منو ها در ماژول وجود ندارد مثلا نمیتونم تعیین کنم این ماژول به چه منو ای تخصیص داده بشه و برخی امکانات دیگه که در 2 عکس زیر قابل مشاهده هست ونکته اینکه این مشکل در موبایل اتفاق نمیوفته و فقط در حالت دسکتاپ این مشکل رو دارم ممنون میشم بنده رو کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 یکبار افزونه ی power admin را غیر فعال کنید اگر درست نشد با قالب های دیگر مدیریت نیز تست کنید ببینید باز هم مشکل دارد یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eksiri1361@gmail.com 0 ارسال شده در آبان 95 12 ساعت قبل, eksiri1361@gmail.com گفت: با سلام بنده مشکلی در قسمت ماژول ها دارم که به این صورت است که وقتی ماژولی را ایجاد میکنم قسمت منو ها در ماژول وجود ندارد مثلا نمیتونم تعیین کنم این ماژول به چه منو ای تخصیص داده بشه و برخی امکانات دیگه که در 2 عکس زیر قابل مشاهده هست ونکته اینکه این مشکل در موبایل اتفاق نمیوفته و فقط در حالت دسکتاپ این مشکل رو دارم ممنون میشم بنده رو کمک کنید 12 ساعت قبل, rivalboy گفت: یکبار افزونه ی power admin را غیر فعال کنید اگر درست نشد با قالب های دیگر مدیریت نیز تست کنید ببینید باز هم مشکل دارد یا خیر؟ سلام ممنون از راهنمای شما با غیر فعال کردن power admin که مشکل حل نشد ولی با قالب های دیگه مدیرت جوملا این مشکل رو ندارم ولی نکته اینه که من همون قالب که اسمش isisبود رو پیدا کردم و نصب کردم ولی باز تو اون قالب این مشکل بوجود میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 امکانش هست دسترسی به سایت بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eksiri1361@gmail.com 0 ارسال شده در آبان 95 2 ساعت قبل, rivalboy گفت: امکانش هست دسترسی به سایت بدید؟ سلام براتون ارسال کردم ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 مشکل از تداخلی بود که POWER ADMIN در سایتتون ایجاد کرده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eksiri1361@gmail.com 0 ارسال شده در آبان 95 1 ساعت پیش, rivalboy گفت: مشکل از تداخلی بود که POWER ADMIN در سایتتون ایجاد کرده بود سلام تشکر از شما بابت حل مشکل یعنی مشکل از افزونه poweradminبود نه قالب؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 دقیقا، power admin گویا کامل نصب نشده بود یا هر دلیل دیگر، مثل افزونه power admin position ک مخصوص پوزیشن ها بود نصب نشده بود با پاک کردنش مشکل برطرف شد. اگر نیاز دارید بهش میتونید دنبال نسخه کاملش باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eksiri1361@gmail.com 0 ارسال شده در آبان 95 5 minutes قبل , rivalboy گفت: دقیقا، power admin گویا کامل نصب نشده بود یا هر دلیل دیگر، مثل افزونه power admin position ک مخصوص پوزیشن ها بود نصب نشده بود با پاک کردنش مشکل برطرف شد. اگر نیاز دارید بهش میتونید دنبال نسخه کاملش باشید باتشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر