pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) سلام چند وقت پیش در موردش سوال کردم یکی از کاربران این سایت رو راهنمایی کرد افزونه php live chat میشه قسمت راهنمای نصب رو مطالعه کنید !!؟؟ من میخوام این رو سایت نصب کنم اما اصلا اون پوشه نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این رو من راه اندازیش کنم؟ ویرایش شده شهریور 95 توسط رضاقاسمی لینک به خارج از انجمن ممنوع می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) 18 ساعت قبل, pazel گفت: سلام چند وقت پیش در موردش سوال کردم یکی از کاربران این سایت رو راهنمایی کرد افزونه php live chat میشه قسمت راهنمای نصب رو مطالعه کنید !!؟؟ من میخوام این رو سایت نصب کنم اما اصلا اون پوشه نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این رو من راه اندازیش کنم؟ درود این اسکریپت ها نالن، و اگر مشکلی دارن باید با سایت ارائه دهنده در موردش گفت و گو کنید... بهتره از پشتیبانی آنلاین یک ابزار استفاده کنید. یاحق ویرایش شده شهریور 95 توسط رضاقاسمی لینک به خارج از انجمن ممنوع می باشد. (در نقل قول) 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر