چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 95 سلام ایا سئو سایت دوزبانه از یک زبانه سخت تر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 3 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام ایا سئو سایت دوزبانه از یک زبانه سخت تر درود بله، طبیعتا سخت تره، چون شما باید هر کاری رو دوبار انجام بدین و ممکنه مثلا توی زبان فارسی یه کلمه رقابت نداشته باشه اما توی انگلیسی کلمه پر رقابتی باشه... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 95 خب سایت من دوزبانست تک زبانش کنم میرم بالاتر در نتایج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, چهارسوق گفت: خب سایت من دوزبانست تک زبانش کنم میرم بالاتر در نتایج درود متوجه نمی شم، الان زبان دوم رو نیاز دارین یا نه؟ اگر دارین که خوب باید جفت زبان ها رو روشون کار کنید اگرم که نیاز ندارید یکی شون رو پاک کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 95 پاک کردنش باعث عفت سئو سایتم نشه از این میترسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 20 ساعت قبل, چهارسوق گفت: پاک کردنش باعث عفت سئو سایتم نشه از این میترسم درود فکر نکنم تاثیر داشته باشه، پاکش کنید، بعد افزونه dynamic 404 رو نصب کنید تا خطا های 404 هم رفع بشن. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر