pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) سلام در قسمت اضافه کردن تصویر به مطالب من ادرس عکس رو وارد میکنم اما چیزی نمایش نمیده ادرس msgrahfarda.ir/images/mataleb/JOBS-WANTED-AS-KIDS.jpg اما چیزی نمایش نمیده عکس تو همین مسیر هست . الان هم مشکل ذخیره داره ویرایش شده مرداد 95 توسط pazel مشکل ذخیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت پیش, pazel گفت: سلام در قسمت اضافه کردن تصویر به مطالب من ادرس عکس رو وارد میکنم اما چیزی نمایش نمیده ادرس msgrahfarda.ir/images/mataleb/JOBS-WANTED-AS-KIDS.jpg اما چیزی نمایش نمیده عکس تو همین مسیر هست . الان هم مشکل ذخیره داره درود وارد phpmyadmin بشید، تمامی جداول رو انتخاب و گزینه repair رو بزنید، آموزش کاملش هم توی نت هست... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود وارد phpmyadmin بشید، تمامی جداول رو انتخاب و گزینه repair رو بزنید، آموزش کاملش هم توی نت هست... یاحق مرسی خطا درست شد اما عکس همچنان به نمایش در نمیاد چه کنم؟ ویرایش شده مرداد 95 توسط pazel اضافه کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, pazel گفت: مرسی خطا درست شد اما عکس همچنان به نمایش در نمیاد چه کنم؟ درود اسم عکستون باید با حروف کوچیک باشه، اسمش رو اصلاح و مجددا عکس رو درج کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 6 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود اسم عکستون باید با حروف کوچیک باشه، اسمش رو اصلاح و مجددا عکس رو درج کنید. یاحق با حروف کوچیک هم جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 6 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود اسم عکستون باید با حروف کوچیک باشه، اسمش رو اصلاح و مجددا عکس رو درج کنید. یاحق نمیدونم چشه ؟؟؟ تو دو تا سایت های دیگه از این مشکلات نداشتم این نمیدونم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 بر ۱۳۹۵/۶/۱ ه.ش. at 01:14 , pazel گفت: نمیدونم چشه ؟؟؟ تو دو تا سایت های دیگه از این مشکلات نداشتم این نمیدونم واقعا دوست عزیز آدرس را با پروتکل سایت وارد کنید یعنی همراه با Http یا Https 1 واکنش ها : pazel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 5 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: دوست عزیز آدرس را با پروتکل سایت وارد کنید یعنی همراه با Http یا Https درست شد مشکل یک اسلش بود(/) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر