majid4 0 ارسال شده در آبان 94 سلام من جوملا 3 رو نصب کردم و برای فروشگاهم از جوشاپینگ استفاده می کنم درگاه های پرداخت رو گرفتم ولی هیچ کدوم از جمله ملت ، ملی ، زرین پال و ... کار نمی کنه یعنی برمی گرده به صفحه اصلی ولی درگاه بانک پاسارگارد به درستی کار می کنه ممنون می شم بگین مشکل از کجاست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در آبان 94 باسلام احتمالا درگاه ها مشکل دارند.. مطمئن هستید که برای جوملا 3 هستند؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid4 0 ارسال شده در آبان 94 مشکل از کامپونت ها هست یا از طرف سرور درگاه هستنش ؟ چطوری می تونم ببینم مشکل از کجاست ؟ بله از جومینا دانلود کردم برای نسخه 3 جوملا ولی متاسفانه موقع ریدیرکت به سرور درگاه پرداخت برگشت می خوره به صفحه اصلی ممنون از راهنماییتون منتظر نظر دیگر دوستان هم هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما شما از همه بانک ها درگاه دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid4 0 ارسال شده در آبان 94 نه همه ولی یه چنتایی از جمله ملت ، پارسیان ، زرین پال و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر